The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπαρτσελόνα εναντίον Ίντερ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Барселона-Интер-12.10

Champions League – Φάση ομίλων – Όμιλος Γ – Αγωνιστική 4/6

Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2022, 10:00 μ.μ.

Καμπ Νόου

Ο τρέχων ημερολογιακός μήνας ξεκινά, ποδοσφαιρικά, πολύ εντατικά. Στο Τσάμπιονς Λιγκ στα μέσα της επόμενης εβδομάδας, όπως και στην προηγούμενη, θα υπάρξει περιοδεία. Ίσως το κύριο γεγονός του μπορεί να ονομαστεί το παιχνίδι στο Καμπ Νόου. Η στιγμή της αλήθειας για την Μπαρτσελόνα: αν δεν κερδίσει την Ίντερ, μπορεί de facto να συνθηκολογήσει σε αυτή τη διαμάχη. Τι να περιμένουν οι Καταλανοί; Ο ιστότοπος δημοσίευσε την πρόβλεψη του συγγραφέα για αυτόν τον αγώνα στις 12 Οκτωβρίου 2022.

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται ξανά στα πρόθυρα της αποτυχίας στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο

Οι «μπλαουγκράνα» ήταν σε παρόμοια κατάσταση πριν από ένα χρόνο. Τότε ούτε η αλλαγή προπονητή Κουμάν-Τσάβι δεν βοήθησε. Ήδη με τον θρύλο του η ομάδα δεν μπόρεσε να σκοράρει εναντίον της Μπενφίκα και έχασε από την χωρίς κίνητρα Μπάγερν Μονάχου, και έχασε σε αυτό το ζευγάρι διαμάχη για θέσεις στα πλέι οφ. Τώρα ο Λεβαντόφσκι αγωνίζεται ήδη στους Καταλανούς. Αλλά μέχρι στιγμής, μόνο στο αουτσάιντερ, Βικτόρια (Πίλσεν), κατάφερε να σκοράρει. Ναι, μπορούμε να πούμε ότι η Μπαρτσελόνα έπαιξε καλά στο Μόναχο, ότι έχει λόγους για παράπονα στον διαιτητή στο Μιλάνο. Όμως ο  μεγιστάνας έχει μόνο 3 βαθμούς και την ανάγκη να κερδίσει τώρα.

Η Ίντερ μπόρεσε να συγκεντρωθεί την κατάλληλη στιγμή

Οι «νερατζούρι» την προηγούμενη σεζόν, υπό τον Κόντε, πήραν το «Σκουντέτο». Ο Ιντζάγκι δεν μπόρεσε να διατηρήσει τον τίτλο, αλλά δεδομένης της δύσκολης κατάστασης γύρω από τον σύλλογο, η περσινή σεζόν, 2021/2022, θα μπορούσε κάλλιστα να θεωρηθεί επιτυχημένη. Όμως στη νέα κλήρωση οι «γαλαζομαύροι» έχαναν πολύ συχνά, και από σοβαρούς αντιπάλους κιόλας. Έτσι έγινε και στο Champions League: 0-2 στο Μιλάνο με την Μπάγερν Μονάχου, ωστόσο, με την επακόλουθη νίκη επί του αουτσάιντερ της τετράδας, την τσέχικη Βικτόρια. Παρά το θετικό αυτό αποτέλεσμα, ο Σιμόν απειλήθηκε άμεσα με απόλυση. Αλλά την καθοριστική στιγμή, την περασμένη Τρίτη, κατάφερε με ιταλικό στυλ να κερδίσει αποτέλεσμα: το γκολ του Τσαλχάνογλου ήταν το μοναδικό στο «μακελειό» και έφερε μια σημαντική νίκη, αν και αμφισβητήσιμη, γιατί όχι μόνο ο Τσάβι ήταν θυμωμένος λόγω του τρόπου πώς ήταν οι αποφάσεις του διαιτητή σε βασικά επεισόδια, ειδικά στο 2ο ημίχρονο.

Προηγούμενοι αγώνες

Ήταν η 11η αναμέτρηση μεταξύ των γιγάντων του ισπανικού (ή καταλανικού) και του ιταλικού ποδοσφαίρου, και μόνο η 2η φορά που η Ίντερ κατάφερε να κερδίσει. Είναι περίεργο ότι πριν από αυτό κέρδισε τους ημιτελικούς του 2010.

Πρόβλεψη

Αν κρίνουμε από τις αποδόσεις, οι Kules περιμένουν να κερδίσουν και μάλιστα με αυτοπεποίθηση. Αλλά ο Τσάβι δεν τα πάει καλά σε τέτοιους κορυφαίους αγώνες, ενώ η Ίντερ έχει ένα τυπικό ιταλικό στόχο: να επιβιώσει. Συνιστούμε να στοιχηματίσετε στο «σύνολο κάτω από 3,0» (απόδοση 1,88).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *