The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπαρτσελόνα εναντίον Ίντερ: πρόβλεψη για τον αγώνα στις 2 Οκτωβρίου 2019

Barcelona-Inter-02.10b

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ – Φάση ομίλων – Όμιλος ΣΤ – 2 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Καμπ Νόου

Στις 2 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί ο αγώνας του 2ου γύρου της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ μεταξύ Μπαρτσελόνα (Ισπανία) και Ίντερ (Ιταλία) στο στάδιο Καμπ Νόου (Βαρκελώνη). Η συνάντηση αρχίζει στις 10:00 μμ.

Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα είχε αμφιλεγόμενη έναρξη στη νέα σεζόν, ήδη στον πρώτο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ χάνοντας βαθμούς στον αγώνα με την Μπορούσια Ντόρτμουντ 0:0. Αμέσως μετά η Μπάρτσα έχασε 0:2 στη La Liga από την Γρανάδα και μετά από αυτό μόνο οι τεμπέληδες δεν συζήτησαν την κρίση στην ομάδα του Βαλβέρδε. Ωστόσο οι «μπλαουγκράνα» για άλλη μια φορά συνεχίζουν να αποδεικνύουν ότι μπορούν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματά τους. Οι παίκτες έχουν ήδη κερδίσει δύο συνεχόμενες νίκες στην Πριμέρα Ντιβισιόν, μειώνοντας τη διαφορά με τον ηγέτη του πρωταθλήματος σε μόλις 2 βαθμούς. Στον τελευταίο αγώνα η Μπαρτσελόνα νίκησε την Χετάφε με σκορ 2:0, ο Σουάρεζ και ο χούνιορ σημείωσαν γκολ στη συνάντηση.

Ίντερ

Η Ίντερ, αντίθετα, ξεκίνησε τέλεια αυτή τη σεζόν, η ομάδα από την αρχή του πρωταθλήματος έχει ήδη κερδίσει 6 συνεχόμενες νίκες. Το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ ήταν απροσδόκητο, στον αγώνα οι παίκτες έπαιξαν ισοπαλία με την Σλάβια Πράγας 1:1. Οι Τσέχοι ήταν οι πρώτοι που άνοιξαν το σκορ, αλλά τα «φίδια» κατάφεραν να ισοφαρίσουν ήδη στην παράταση, γκολ σημείωσε ο Μπαράλα. Αλλά στο πρωτάθλημα της χώρας η Ίντερ δεν έχει ίση, στον 6ο γύρο ο σύλλογος νίκησε την Σαμπντόρια 3:1, από ένα γκολ στο τέρμα του αντιπάλου σημείωσαν οι Sensi, Sanchez και Galliardini. Έτσι οι «μαύρο-μπλε» είναι εν κινήσει και είναι σε θέση να παράγουν το επιθυμητό αποτέλεσμα με οποιονδήποτε αντίπαλο.

Πρόβλεψη

Η Μπαρτσελόνα έχει συνέλθει, η δίψα για νίκες επέστρεψε στην ομάδα. Η Ίντερ είναι επίσης σε καλή φόρμα και σχεδιάζει να αγωνιστεί για την πρόκριση στα πλέι-οφ. Οι «μπλαουγκράνα» παίζουν εντός έδρας, η ομάδα βρήκε επιτέλους ισορροπία στο παιχνίδι και αμέσως εμφανίστηκε σίγουρη δράση στο γήπεδο. Αλλά και η Ίντερ με τον Κόντε παίζει δυνατά, δεν χάνει ποτέ. Ο επερχόμενος αγώνας θα είναι ενδιαφέρων, αλλά όχι παραγωγικός, οι ομάδες δεν θα παίξουν χωρίς να προσέχουν το οπίσθιά τους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι κάτω από 3.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *