The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπαρτσελόνα εναντίον Άιντραχτ Φρανκφούρτης: πρόβλεψη για τον αγώνα

Барселона-Айнтрахт-14.04_cr

Γιουρόπα Λιγκ – Προημιτελικός – Φάση 2 από 2

Πέμπτη, 14 Απριλίου 2022, 10:00 μ.μ.

Καμπ Νόου

Η Μπαρτσελόνα, φυσικά, έχει συνηθίσει να παίζει στο Champions League. Τώρα όμως έχει μια μοναδική ευκαιρία να δείξει τον εαυτό της στο Europa League, να κερδίσει και αυτό το τουρνουά. Αλλά για αυτό πρέπει πρώτα να νικήσει την Άιντραχτ. Δεν πήγαν όλα τέλεια στη Φρανκφούρτη, αλλά τι θα γίνει στην καθοριστική συνάντηση στο Καμπ Νόου;

Η Μπαρτσελόνα δεν μπορεί ακόμα να πάρει στα σοβαρά αυτό το τουρνουά

Οι «μπλαουγκράνα» ήδη με τον Τσάβι αποκλείστηκαν από το Champions League. Αλλά τότε ο νεαρός τεχνικός είχε μόλις επιστρέψει στην πατρίδα του, την Καταλονία, και μόλις άρχιζε να ξαναφτιάχνει το παιχνίδι της ομάδας. Τώρα η ομάδα του παίζει πολύ καλύτερα, όπως αποδεικνύεται από νίκες επί της Ατλέτικο, της Σεβίλλης και, κυρίως, το 4-0 στο El Clasico της Μαδρίτης με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Σε αυτό το πλαίσιο, είναι δύσκολο να εξηγηθούν οι τεταμένες εμφανίσεις στο Europa League διαφορετικά από την έλλειψη κινήτρων. Τόσο η Νάπολι όσο και η Γαλατασαράι πέρασαν λόγω εκτός έδρας νικών, έχοντας σημειώσει προηγουμένως ισοπαλία εντός έδρας. Στη Φρανκφούρτη το φαβορί του ζευγαριού έχασε πρώτο, στο 48ο λεπτό. Ευτυχώς που τώρα στη σύνθεση υπάρχει ο Φεράν Τόρες, ο οποίος κατάφερε να μετατρέψει μία από τις ευκαιρίες και έφερε την ισοπαλία. Πρέπει όμως να επικρατήσουν επί των Γερμανών εντός έδρας.

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης δείχνει καλύτερη στη διεθνή σκηνή

Οι «αετοί» πέρασαν για άλλη μια φορά στην ευρωπαϊκή διοργάνωση την περασμένη σεζόν, επιπλέον, την άνοιξη φαινόταν ότι δεν θα έπεφταν κάτω από την 4η θέση της Μπουντεσλίγκα. Αλλά μετά ο Adi Hütter άρχισε να δέχεται διάφορες προτάσεις και η κατάσταση γύρω από τον προπονητή φαινόταν να έχει αρνητικό αντίκτυπο στην απόδοση της ομάδας. Ο Αυστριακός αντικαταστάθηκε από τον συμπατριώτη του Γκλάσνερ το καλοκαίρι, αλλά η οπισθοδρόμηση συνεχίστηκε μόνο στο πρωτάθλημα, ενώ ο σύλλογος αποκλείστηκε από το κύπελλο στην πρώτη κιόλας συνάντηση. Την ίδια στιγμή, το Europa League παρέμεινε διέξοδος. Εκεί οι Γερμανοί κέρδισαν τον όμιλο με 3 νίκες και 3 ισοπαλίες και τον Μάρτιο κατάφεραν να περάσουν από άλλο έναν εκπρόσωπο της Ισπανίας – την Μπέτις. Όχι όμως χωρίς δυσκολίες: έχοντας κερδίσει με σκορ 2-1 στη Σεβίλλη, δέχτηκε στο 90ο λεπτό της εντός έδρας συνάντησης. Και λίγο πριν το τέλος της παράτασης πέτυχαν το καθοριστικό γκολ, μετά με αυτογκόλ.

Προηγούμενοι αγώνες

Μέχρι τον πρώτο προημιτελικό, η Μπαρτσελόνα δεν είχε παίξει ποτέ με εκπρόσωπο της Φρανκφούρτης του Μάιν.

Πρόβλεψη

Η Μπαρτσελόνα μπορεί να μην έχει πολύ κίνητρο, αλλά εξακολουθεί να παίζει εντός έδρας και είναι υψηλότερη στην κατηγορία. Σας προτείνουμε να στοιχηματίσετε στη νίκη της με χάντικαπ -1 (απόδοση 1,64).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *