The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπέτις εναντίον Σεβίλλη: πρόβλεψη για τον αγώνα

Betis-Sevilla-12.05

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Στάδιο Μπενίτο Βιγιαμαρίν

Σάββατο, 12 Μαΐου 2018, 7:30 μ.μ (ώρα Ελλάδας)

Ο κεντρικός αγώνας του 30ου γύρου του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Ισπανίας θα είναι το ντέρμπι της Σεβίλλης, στο οποίο η Μπέτις θα φιλοξενεί τη Σεβίλλη. Παρά τον παράγοντα της έδρας οι εταιρείες στοιχημάτων σε αυτό το ζευγάρι είναι στο πλευρό της Σεβίλλης, οι «ερυθρόλευκοι» με το νέο προπονητή, Caparros, έπαιξαν δύο φορές και τις δύο φορές κατάφεραν να κερδίσουν τον αγώνα, δείχνοντας την καλή κατάσταση της ομάδας. Αλλά η Μπέτις δεν πρέπει να υποτιμηθεί, τα “αγγούρια” θα κάνουν ό, τι είναι δυνατόν για να χαλάσουν τη διάθεση του ανταγωνιστή τους και του γεωγραφικού γείτονά τους.

Πέμπτοι

Δύο γύρους πριν από το τέλος του ισπανικού πρωταθλήματος η Μπέτις βρίσκεται στην πέμπτη θέση της κατατάξης της Πριμέρα, έχει 59 βαθμούς στο ενεργητικό της. Μελλοντικοί γηπεδούχοι έχουν ήδη εγγυηθεί στον εαυτό τους τη θέση στον ευρωπαϊκό ανταγωνισμό για την επόμενη σεζόν, επειδή από την Ισπανία στην Ευρώπη θα παίξουν 7 ομάδες, ενώ η όγδοη στην κατάταξη η Χετάφε, χάνει από τους «λευκό-πράσινους» επτά βαθμούς.

Έβδομοι

Με τη σειρά της η Σεβίλλη διατηρεί ακόμα το κίνητρο του τουρνουά, επειδή δεν υπάρχουν προς το παρόν εγγυήσεις πρόκρισης στο Europa League για τους “ερυθρόλευκους”. Στα τελευταία δύο παιχνίδια η Σεβίλλη μόνο κέρδιζε, αλλά και οι δύο αγώνες αυτοί παίχτηκαν στην έδρα. Οι ηττημένες ομάδες ήταν η Ρεάλ Σοσιεδάδ και η Ρεάλ Μαδρίτης. Συνολικά εκτός έδρας στο ισπανικό πρωτάθλημα η Σεβίλλη στην τρέχουσα σεζόν έπαιξε 18 αγώνες, στους οποίους σημείωσε έξι νίκες και 11 ήττες.

Πρόβλεψη

Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν υψηλότερο κίνητρο στο τουρνουά, αλλά η Μπέτις θα κάνει ό, τι είναι δυνατό για να εμποδίσει τον ανταγωνιστή της να προκριθεί στο Europa League. Η ενδεκάδα του Quique Setién παίζει καλά στην έδρας της, έχει πάνω από το 50% των νικών στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν. Πρόβλεψη για τον αγώνα: η Μπέτις δε θα χάσει με απόδοση 1,51.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *