The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπέτις εναντίον Σέλτικ Γλασκώβης: προγνωστικά για στοίχημα

Бетис-Селтик-16.09

Europa League – Φάση ομίλων – Όμιλος Ζ – 1 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2021, 7:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Μπενίτο Βιγιαμαρίν

Αυτή τη φορά το Europa League ξεκινά την Τετάρτη με παιχνίδι της Σπαρτάκ. Αλλά η μερίδα του λέοντος των συναντήσεων θα παιχτεί την Πέμπτη. Οι πρώτες που θα βγουν στον αγωνιστικό χώρο είναι ομάδες του Ομίλου Ζ, μεταξύ των οποίων είναι Μπέτις και Σέλτικ Γλασκώβης. Ποιος θα κερδίσει, οι Ισπανοί ή οι Σκωτσέζοι;

Η Μπέτις επέστρεψε στο Γιουρόπα Λιγκ σύμφωνα με τα αποτελέσματα του τέλους της περασμένης σεζόν

Τα «αγγούρια» το 2020 προσκάλεσαν τον Μανουέλ Πελεγκρίνι. Έμπειρος Χιλιανός τεχνικός κάποτε στην Πριμέρα Ντιβισιόν, με τη Βιγιαρεάλ και τη Μάλαγα (μεταξύ τους υπήρχε η Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά χωρίς μεγάλη επιτυχία), έκανε το όνομα του στην Ευρώπη. Στη Γουέστ Χαμ απέτυχε επίσης και όμως στη Σεβίλλη του έδωσαν ευκαιρία και ο Λατινοαμερικανός τεχνικός κατέλαβε αμέσως την 6η θέση με τους νέους παίκτες του στην τελευταία Πριμέρα Ντιβισιόν. Ήταν αρκετό για να πάρει εισιτήριο στο Europa League. Αλλά την ίδια στιγμή, η ομάδα δεν είναι ιδιαίτερα λαμπρή τώρα. Κέρδισε μόνο 2 βαθμούς σε 3 γύρους τον Αύγουστο (ισοπαλίες με Μαγιόρκα και Κάντιθ και ελάχιστη ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης). Μετά από διάλλειμα για τους αγώνες των εθνικών, οι Betikos πήγαν στη Γρανάδα και επιτέλους κέρδισαν. Αλλά πώς, με το γκολ του Κανάλες στο 89ο λεπτό και το τελικό 2-1!

Η Σέλτικ Γλασκώβης είναι ακόμα πολύ ασταθής

Οι Hoops κατέστρεψαν την περασμένη σεζόν τους. Τελείωσε η κυριαρχία τους, ο Στίβεν Τζέραρντ ανέβασε τους Ρέιντζερς σε τέτοιο επίπεδο που τελικά πέταξαν τον γείτονα από το βάθρο. Και οι ίδιοι οι “Κέλτες” ήταν ειλικρινά αδύναμοι το 2020/2021. Στη νέα σεζόν ήρθαν με νέο τεχνικό, τον Ante Postekoglu. Μέχρι στιγμής ο Αυστραλός αφήνει μια πολύ αμφιλεγόμενη εντύπωση με την πρώτη του δουλειά ως προπονητής στην Ευρώπη. Η ομάδα αποκλείστηκε αμέσως από το Τσάμπιονς Λιγκ, χάνοντας στην πρόκριση από τη Μίντιλαντ (1-1, 1-2) και στην Πρέμιερσιπ το ντεμπούτο έφερε την ήττα από την Χαρτς (στη συνέχεια σημειώθηκαν 0-1 στο Old Firm Derby). Θα πρέπει να σημειωθεί η αποχώρηση παικτών όπως οι Iyer, Griffiths, Ntcham, Edouard, Christie. Παρ’ όλα αυτά, οι Σκωτσέζοι μπήκαν στον γύρο των ομίλων του Europa League. Νίκησαν την Γιάμπλονετς (4-2 και 3-0) και στη συνέχεια πέρασαν τη δυνατή ΑΖ (2-0 εντός έδρας, 1-2 στην Άλκμααρ).

Προηγούμενοι αγώνες

Η Μπέτις δεν παίζει πολύ τακτικά στη διεθνή σκηνή. Δεν πρέπει λοιπόν να αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι Ισπανοί θα παίξουν τον πρώτο τους αγώνα με τη Σέλτικ.

Πρόβλεψη

Η Σέλτικ, και στα καλύτερα της χρόνια, ήταν κυρίως επικίνδυνη εντός έδρας. Η Μπέτις στην έδρα της πρέπει να νικήσει τους φιλοξενούμενους από τη Σκωτία. Η πρόβλεψή μου είναι: νίκη της Μπέτις με απόδοση 1,7.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *