The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπέτις εναντίον Οσασούνα: πρόβλεψη για τον αγώνα

РеалБетис-Осасуна-01.02b

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ισπανία. Σεβίλλη. Στάδιο Benito Villamarine

Το πρόγραμμα του εικοστού πρώτου γύρου της La Liga θα ολοκληρωθεί στη Σεβίλλη, όπου η τοπική Μπέτις θα φιλοξενήσει την Οσασούνα.

Μπέτις

Το 2021 η Μπέτις δεν γνώριζε ακόμη την πικρία της ήττας. Σημείωσε ισοπαλία 1:1 με τη Σεβίλλη και 2:2 με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, καθώς αποδείχθηκε ισχυρότερη από την Ουέσκα (2:0) και τη Θέλτα (2:1). Σε αυτό το ρυθμό οι Verdi-Blancos έφτασαν γρήγορα στη ζώνη του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου. Τώρα είναι στην όγδοη θέση με 27 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 26:34.

Οσασούνα

Σε μια παρόμοια χρονική περίοδο, η Οσασούνα αντάλλαξε νίκες εντός έδρας με τη Γρανάδα (0:2, 3:1) και έπαιξε ισοπαλία με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ (1:1), τη Ρεάλ Μαδρίτης (0:0) και τη Βαλένθια (1:1). Ωστόσο, οι ερυθρόλευκοι εξακολουθούν να βρίσκονται σε επικίνδυνη δέκατη έβδομη θέση, έχοντας 19 βαθμούς στο ενεργητικό με διαφορά τερμάτων 19:29.

Πρόβλεψη

Η Μπέτις είναι το σαφές φαβορί αυτού του ζευγαριού, καθώς το επίπεδο φιλοδοξίας της είναι πολύ υψηλότερο. Δεν πιστεύω καθόλου στην αίσθηση από την Οσασούνα, καθώς είναι μια από τις χειρότερες ομάδες πρωταθλήματος όταν παίζει εκτός έδρας. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα: νίκη της Μπέτις με απόδοση 1,94.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *