The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπέτις εναντίον Μπαρτσελόνα: προγνωστικά για τον αγώνα

SEVILLE, SPAIN - FEBRUARY 07: Oscar Mingueza of FC Barcelona is challenged by Borja Iglesias and Andres Guardado of Real Betis   during the La Liga Santander match between Real Betis and FC Barcelona at Estadio Benito Villamarin on February 07, 2021 in Seville, Spain. Sporting stadiums around Spain remain under strict restrictions due to the Coronavirus Pandemic as Government social distancing laws prohibit fans inside venues resulting in games being played behind closed doors. (Photo by Fran Santiago/Getty Images)

Σούπερ Καπ Ισπανίας – Ημιτελικός
Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2023, 9:00 μ.μ.
King Fahd Stadium

Το ισπανικό ποδόσφαιρο μετακομίζει για λίγο στη Σαουδική Αραβία. Παραδοσιακά, το Σούπερ Καπ Ισπανίας διεξάγεται στο Ριάντ και το βράδυ της Πέμπτης η Μπέτις θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα στα ημιτελικά. Pellegrini vs Xavi – θα βοηθήσει τον Χιλιανό η τεράστια εμπειρία του; Οι ειδικοί του ιστότοπου έκαναν αποκλειστική πρόβλεψη για τον αγώνα στις 12 Ιανουαρίου 2023.
Η Μπέτις έχει ήδη αρχίσει να συνηθίζει τα υψηλά αποτελέσματα
Τα «αγγούρια» το 2020 ξεκίνησαν την τρέχουσα εποχή του Manuel Pellegrini. Ο «μηχανικός» επέστρεψε στην Ισπανία για να ξαναχτίσει τη φήμη του ως κορυφαίου προπονητή. Και πάλι έδειξε ένα «master class» στο να φέρει τους φιλόδοξους μεσαίους παίκτες στην κορυφή. Μαζί του οι «Beticos» επέστρεψαν αμέσως στο Europa League και την περασμένη άνοιξη κατέκτησαν το Copa del Rey. Στην τρέχουσα περίοδο, ο σύλλογος πήρε 5 νίκες σε 6 εναρκτήριους γύρους, αλλά στη συνέχεια, από τον Οκτώβριο, έπεσε αισθητά. Και μετά από παύση, δεν κέρδιζε, περιορίστηκε στο 0-0 με την Αθλέτικ. Και μόνο με τη Ράγιο Βαγιεκάνο κατάφεραν να σημειώσουν το 2-1, που τους επέτρεψε να επιστρέψουν στην πολυπόθητη 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Η Μπαρτσελόνα δεν μοιάζει προς το παρόν με «περισσότερο από ένα κλαμπ»
Οι «μπλαουγκράνα» ακόμα δεν μπορούν να βρουν τον εαυτό τους. Τα πράγματα πήγαιναν άσχημα, και μετά έφυγε ο Μέσι το 2021. Ο Τσάβι θεωρήθηκε ως σωτήρας, αλλά ακόμη και την περασμένη σεζόν δεν μπορούσε να κερδίσει τουλάχιστον κάποιο είδος τροπαίου και ήδη στην τρέχουσα κατάφερε να χάσει ξανά τη διαμάχη για τα πλέι οφ του Champions League. Ναι, οι αστοχίες της Ρεάλ Μαδρίτης επέτρεψαν να έχουν μια μεγάλη παύση με την ιδιότητα του ηγέτη. Όμως στο πρώτο χειμερινό ματς σημείωσαν μόνο ισοπαλία στο ντέρμπι με την Εσπανιόλ. Επιπλέον, στην κανονική διάρκεια δεν κέρδισαν καν την λιτή Intercity στο κύπελλο, μόνο στην παράταση κατέγραψαν το 4:3. Ωστόσο, την Κυριακή, σημειώθηκε μια σημαντική επιτυχία με την Ατλέτικο, στη Μαδρίτη κέρδισαν σε βάρος του μοναδικού γκολ του Ντεμπελέ.
Προηγούμενοι αγώνες
Η Μπέτις κέρδισε μόνο 1 από τους 7 τελευταίους αγώνες, όλοι οι υπόλοιποι κέρδισαν οι παίκτες της Μπαρτσελόνα. Όμως η επιτυχία των «αγγουριών» σημειώθηκε στο τελευταίο πρωτάθλημα της Ισπανίας.
Πρόβλεψη
Η Μπέτις είναι ένα σκληρό καρύδι με έναν έμπειρο τεχνικό. Δεν θα είναι εύκολο για την ασταθή Μπαρτσελόνα, οπότε ποντάρουμε στα «αγγούρια» με χάντικαπ «+1 γκολ» (απόδοση 2,01).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *