The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπέτις εναντίον Έιμπαρ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Бетис-Эйбар-30.11b

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Μπενίτο Βιγιαμαρίν

Στην Ισπανία η περιοδεία στην Πριμέρα Ντιβισιόν θα τελειώσει τη Δευτέρα το βράδυ. Τέλος, θα μείνει το ζευγάρι Μπέτις – Εϊμπάρ. Θα κερδίσουν οι γηπεδούχοι στη Σεβίλλη;

Η Μπέτις μετά από απότομη εκκίνηση έχει πέσει σε κατάθλιψη

Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια τα «αγγούρια» κατάφεραν να δείξουν μια καλή αρχή. Η ομάδα της Σεβίλλης κέρδισε 2 συνεχόμενες νίκες, με την Αλάβες εκτός και τη Βαγιαδολίδ εντός έδρας. Αλλά αυτά τα κολακευτικά λόγια που ακούγονταν προς τον Manuel Pellegrini, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του με αυτόν τον τρόπο στο νέο κλαμπ, γρήγορα εξαντλήθηκαν. Οι παίκτες του έχουν χάσει 6 από τους επόμενους 8 αγώνες στην Πριμέρα. Οι τελευταίοι αγώνες ήταν πολύ επώδυνοι για τους Betikos. Και αν το 2-5 μπορεί να αποδοθεί στη δύναμη του αντιπάλου, της Μπαρτσελόνα (με επιφυλάξεις για την όχι καλύτερη φόρμα του καταλανικού grandee), την περασμένη Δευτέρα, υπήρξε ταπείνωση από την Αθλέτικ. Στο «San Mamés» στο 68ο λεπτό οι Βάσκοι σκόραραν τέσσερις φορές, ενώ οι φιλοξενούμενοι έκαναν μόνο ένα σου στο δοκάρι όλη την ώρα, που σαφώς δεν τρόμαξε τον Unai Simon.

Η Έιμπαρ προχωρά αρκετά σίγουρα προς την εκπλήρωση των καθηκόντων της

Οι «κανονιέρηδες», σε αντίθεση με τον επόμενο αντίπαλό τους, δεν ισχυρίστηκαν ποτέ ότι παίζουν σε ευρωπαϊκό διαγωνισμό. Αυτός ο σύλλογος  γνωρίζει καλά ότι, δεδομένης της δυνατότητάς του, δεν θα πρέπει να στοχεύει σε τίποτα περισσότερο από τη συνέχιση της παραμονής του στην Πριμέρα για τον επόμενο χρόνο. Και εδώ το στάτους του Μεντιλιμπάρ, τεχνικού που ηγείται της ομάδας για πολλά χρόνια, είναι άθραυστο. Τώρα οι παίκτες του ξεκίνησαν την Temporada με μια ανεπιτυχή σειρά (1 γκολ στους 4 πρώτους γύρους), αλλά δεν πρόλαβαν να τρομάξουν σοβαρά. Η Έιμπαρ νίκησε την Βαγιαδολίδ και τη Σεβίλλη τον Οκτώβριο, και γενικά, από τους 6 τελευταίους αγώνες της, έχασε μόνο από την Κάντις. Την περασμένη Κυριακή η ομάδα σημείωσε έναν ακόμα βαθμό, σημειώνοντας ισοπαλία με την Χετάφε. Δεν αποτελεί έκπληξη ότι έχει ήδη εγκαταλείψει τη ζώνη υποβιβασμού. Αλλά μέχρι στιγμής, η διαφορά από αουτσάιντερ δεν είναι τόσο μεγάλη, οπότε είναι πολύ νωρίς να χαλαρώσουν. Ωστόσο, ο προπονητής σίγουρα δεν θα επιτρέψει στους «κανονιέρηδες» να χάσουν τον τόνο τους.

Προηγούμενοι αγώνες

Καθ’ όλη τη διάρκεια των προσωπικών συναντήσεων, οι φιλοξενούμενοι έγιναν νικητές σε αγώνες μόνο τρεις φορές. Την τελευταία φορά ήταν το 2016. Και τα δύο παιχνίδια έληξαν με ισοπαλία 1-1 την περασμένη σεζόν.

Πρόβλεψη

Η Έιμπαρ είναι μια αρκετά καλά οργανωμένη ομάδα, αλλά η Μπέτις έχασε πάρα πολλούς βαθμούς, ήρθε η ώρα να αποκατασταθεί. Σας προτείνουμε να στοιχηματίσετε ότι οι γηπεδούχοι θα συνεχίσουν να κερδίζουν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Μπέτις με απόδοση 1,86.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *