The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπέρνλι εναντίον Λίβερπουλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Бернли-Ливерпуль-19.05

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Τετάρτη, 19 Μαΐου 2021, 10:15 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Τερφ Μουρ

Σας προσφέρουμε πρόβλεψη για τον αγώνα Μπέρνλι – Λίβερπουλ, οι ομάδες θα παίξουν στον 37ο γύρο. Θα συνεχιστεί το νικηφόρο σερί των παικτών του Μερσεϊσάιντ;

Η Μπέρνλι τελειώνει τη σεζόν

Οι παίκτες του Sean Daish δεν είχαν την πιο φωτεινή σεζόν, αλλά ο σύλλογος εκπλήρωσε το κύριο καθήκον, κατάφερε να παραμείνει στην ελίτ. Η Μπέρνλι έχει μια μέτρια σύνθεση, αν και συνεχίζει να επιπλέει στην Πρέμιερ Λιγκ, τώρα ο σύλλογος καταλαμβάνει την 15η θέση. Η ομάδα παίζει με διαφορετική επιτυχία, στον τελευταίο γύρο σημειώθηκε ήττα από τη Λιντς 0:4. Οι τραυματισμοί δεν θα επιτρέψουν σε πέντε παίκτες να παίξουν στον επερχόμενο αγώνα. Μέχρι στιγμής, μόνο το ταλέντο του προπονητή επιτρέπει στην Μπέρνλι να παραμείνει στην ισχυρότερη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Η Λίβερπουλ προσπαθεί να αποφύγει την καταστροφή

Είναι δύσκολο να πούμε τι συνέβη στη Λίβερπουλ αυτή τη σεζόν, η ομάδα προβλεπόταν να είναι μεταξύ των ηγετών και μετά σταμάτησε να παίζει. Υπήρχαν πολλοί παράγοντες αποτυχίας: τραυματισμοί, εσωτερικές συγκρούσεις, ακόμη και άθλιας τύχης. Ο σύλλογος έφυγε από τα πρώτα τέσσερα και τώρα προσπαθεί να επιστρέψει εκεί. Μέχρι στιγμής, οι παίκτες του Jurgen Klopp βρίσκονται στην πέμπτη θέση, έναν βαθμό πίσω από την Τσέλσι και τρεις βαθμούς πίσω από τη Λέστερ. Έτυχε που οι προαναφερθέντες ανταγωνιστές θα παίξουν μεταξύ τους στον προτελευταίο γύρο. Δύο νίκες πιθανότατα θα εξασφαλίσουν θέση στους τέσσερις πρώτους για τους παίκτες του Μερσεϊσάιντ. Στον τελευταίο γύρο η Λίβερπουλ κέρδισε μια απίστευτη νίκη επί της Γουέστ Μπρομ 2:1, το νικηφόρο γκολ σκόραρε στα τελευταία δευτερόλεπτα ο τερματοφύλακας Alisson μετά από το κόρνερ. Εννέα παίκτες δεν θα παίξουν ταυτόχρονα λόγω τραυματισμών.

Προσωπικές συναντήσεις

Η συνάντηση του πρώτου γύρου τελείωσε με εντυπωσιακή νίκη για την Μπέρνλι με σκορ 0:1, η Λίβερπουλ είχε ένα τεράστιο πλεονέκτημα και ως εκ θαύματος δεν κατάφερε να σκοράρει. Οι φιλοξενούμενοι σε αυτή τη συνάντηση δεν άξιζαν να κερδίσουν, αλλά αυτό συμβαίνει στο ποδόσφαιρο.

Πρόβλεψη

Οι παίκτες του Μερσεϊσάιντ είναι τα προφανή φαβορί αυτής της μάχης, πρέπει να κερδίσουν και κατά προτίμηση με σοβαρή διαφορά στο σκορ. Η Μπέρνλι είναι μια ωραία και οργανωμένη ομάδα, αλλά όταν το παιχνίδι δεν έχει νόημα, είναι δύσκολο να δείξεις τα καλύτερα σου. Πιστεύουμε ότι αυτή τη φορά η Λίβερπουλ δεν θα έχει κανένα πρόβλημα, στοιχηματίζουμε για την επιτυχία των φιλοξενούμενων με χάντικαπ -1,5 γκολ με απόδοση 1,72.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *