The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπέρνλεϊ εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Burnley-ManchesterUnited-02.09

Πρωτάθλημα Αγγλίας

“Turf Moore”, Μπέρνλεϊ

Κυριακή, 2 Σεπτεμβρίου 2018, 6:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Η Μπέρνλεϊ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ανταγωνιστές στον τέταρτο γύρο της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στο πλευρό των μελλοντικών φιλοξενούμενων, αν και αξίζει να δώσετε προσοχή στο γεγονός ότι οι «διάβολοι» έχουν ορισμένα προβλήματα με τα αποτελέσματα τον τελευταίο καιρό. Με τη σειρά της η Μπέρνλεϊ θα είναι μετά από δύσκολο αγώνα των προκριματικών στο Γιουρόπα Λιγκ εναντίον του Ολυμπιακού, ο οποίος πήρε πολλές δυνάμεις από τους “μπορντό”.

Αποκλείστηκε

Η Μπέρνλεϊ σταμάτησε τα βάσανά της στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ, η ομάδα του Σον Ντις πραγματοποίησε έξι αγώνες στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο, στους οποίους δεν έχει κερδίσει ποτέ στην κανονική διάρκεια του αγώνα, μία φορά έχασε. Για την ομάδα είναι σημαντική εμπειρία, αλλά στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας τα πράγματα δεν πάνε καλά για τη γηπεδούχο, η Μπέρνλεϊ πριν από το 4ο γύρο βρίσκεται στην 18η θέση, δηλαδή στη ζώνη του υποβιβασμού, κάτι που είναι απολύτως απαράδεκτο για αυτή την ομάδα.

Δύο ήττες

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεκίνησε τη σεζόν με τη νίκη εκτός έδρας επί της Λέστερ Σίτι 2:1, αλλά μετά από αυτό οι «διάβολοι» έχασαν δύο φορές στη σειρά. Πρώτα εκτός έδρας ο Sir Alex ήταν ασθενέστερη από την Μπράιτον 2:3, και στη συνέχεια στην έδρα της έχασε από τη Τότεναμ 0:3. Θα πρέπει να σημειωθεί όμως ότι η ομάδα του Μουρίνιο το πρώτο μισό του αγώνα κατά των «Σπερς» έπαιξε σε καλό επίπεδο, αλλά κατέρρευσε στο δεύτερο μισό της συνάντησης. Στο βαθμολογικό πίνακα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται στην 13η θέση με τρεις βαθμούς στο ενεργητικό.

Πρόβλεψη

Η Μπέρνλεϊ έχει πάρα πολύ δύσκολο πρόγραμμα, οι “μπορντό” έπαιξαν πάλι μεσοβδόμαδα τον αγώνα ενάντια στον Ολυμπιακό, που αποδείχθηκε δύσκολος. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χρειάζεται πραγματικά τη νίκη την Κυριακή, οι ανταγωνιστές στη μάχη για τον τίτλο: Λίβερπουλ, Τσέλσι και Τότεναμ, έχουν φύγει μπροστά ήδη κατά έξι μονάδες. Σε αυτό το ζευγάρι το στοίχημα στους φιλοξενούμενους είναι επίκαιρο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με απόδοση 1,69.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *