The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπέρνλεϊ εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: προγνωστικά για στοίχημα

MANCHESTER, ENGLAND - JANUARY 22: Chris Wood of Burnley scores his team's first goal during the Premier League match between Manchester United and Burnley FC at Old Trafford on January 22, 2020 in Manchester, United Kingdom. (Photo by Gareth Copley/Getty Images)

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Τρίτη, 8 Φεβρουαρίου 2022, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Τερφ Μουρ

Τρεις συναντήσεις είναι προγραμματισμένες για την Τρίτη στο πλαίσιο της Πρέμιερ Λιγκ, το πρόγραμμα της αγωνιστικής θα κλείσει με αγώνα Μπέρνλεϊ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ,.

Η Μπέρνλεϊ δύσκολα θα σωθεί

Η Μπέρνλεϊ είναι τελευταία στο πρωτάθλημα, όντως υποψήφια για υποβιβασμό. Ταυτόχρονα, υπάρχουν δύο παιχνίδια στο αποθεματικό με φόντο τους κύριους ανταγωνιστές και η διαφορά από τη 17η θέση είναι μόνο 3 βαθμοί. Η ομάδα τελείωσε τις δύο τελευταίες αναμετρήσεις της με ισοπαλίες χωρίς τέρματα, πρώτα εκτός έδρας με την Άρσεναλ και μετά εντός έδρας με τη Γουότφορντ. Αν οι παίκτες του Sean Daish μπορούν να αντέξουν, με την επίθεση υπάρχουν μεγάλα προβλήματα, σημειώθηκαν μόλις 16 γκολ σε 19 συναντήσεις, μόνο η Νόργουιτς σκοράρει λιγότερα. Δύο παίκτες θα χάσουν σίγουρα τον ερχόμενο αγώνα, άλλοι δύο είναι υπό αμφισβήτηση.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να αποκατασταθεί για ένα ακόμη φιάσκο

Οι «κόκκινοι διάβολοι» απέχουν πολύ από το παιχνίδι και τα αποτελέσματα που περιμένουν οι οπαδοί από αυτούς. Ένα άλλο πλήγμα για τον σύλλογο ήταν ο αποκλεισμός από το Κύπελλο Αγγλίας την περασμένη εβδομάδα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να χάσει εντός έδρας από τη Μίντλεσμπρο στα πέναλτι, αν και η ενδεκάδα ήταν κοντά στην κύρια. Η ομάδα είναι τέταρτη στο πρωτάθλημα, αν και αυτό είναι υπό όρους, αφού η Άρσεναλ, που είναι δύο βαθμούς πίσω, έχει ένα παιχνίδι στο χέρι, ίδιους βαθμούς έχει η Τότεναμ, που έπαιξε δύο παιχνίδια λιγότερο. Τις προάλλες ο Κριστιάνο Ρονάλντο γιόρτασε τα 37α γενέθλιά του, θ δούμε αν μπορέσει να κάνει δώρο στον εαυτό του. Πριν από αυτή τη συνάντηση, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε τέσσερις απώλειες προσωπικού.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι σύλλογοι πραγματοποίησαν τη συνάντηση του πρώτου γύρου πριν από την Πρωτοχρονιά, τότε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε απροσδόκητα εύκολα εντός έδρας με σκορ 3:1, όλα τα γκολ σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο.

Πρόβλεψη

Η φήμη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει πληγεί σοβαρά αυτή τη σεζόν, αν δεν μπει στο τοπ-4 της Πρέμιερ Λιγκ θα είναι πραγματική καταστροφή. Φυσικά οι φιλοξενούμενοι θεωρούνται φαβορί στην αναμέτρηση με αουτσάιντερ. Η Μπέρνλεϊ σίγουρα θα προσπαθήσει να παίξει με το νούμερο δύο, ποντάροντας στο παιχνίδι στην άμυνα. Άλλη μια απώλεια βαθμών για τη Μάντσεστερ θα είναι απαράδεκτη, ποντάρουμε σε καθαρή νίκη των φιλοξενούμενων. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι: νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με απόδοση 1,57.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *