The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπέρνλεϊ εναντίον Λίβερπουλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Burnley-Liverpool-31.08

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 31 Αυγούστου 2019, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Τερφ Μουρ

Στο πλαίσιο του τέταρτου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας η Μπέρνλεϊ θα συναντηθεί με τον αρχηγό του πρωταθλήματος τη Λίβερπουλ. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 31 Αυγούστου 2019, 7:30 μ.μ. στο Στάδιο Τερφ Μουρ.

Μπέρνλεϊ

Η Μπέρνλεϊ την περασμένη σεζόν δεν μπόρεσε να επαναλάβει την επιτυχία του προπροπερασμένου χρόνου, όταν πήρε την έβδομη θέση. Το παιχνίδι των μωβ μελετήθηκε από όλους τους αντιπάλους και έμαθαν να περνάνε τα ακατάπαυστα δύσκολα αμυντικά τους. Ως εκ τούτου, τώρα η Μπέρνλεϊ πρόσθεσε στη δημιουργικότητα και τους συνδυασμούς, χάρη σ’ αυτό και παρέμεινε στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας. Σε πρόσφατους αγώνες η ομάδα του Σον Ντάιτς νίκησε τη Σαουθάμπτον (3:0), αλλά έχασε από την Άρσεναλ Λονδίνο (2:1).

Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ σε εξαιρετικό στυλ ξεκίνησε τη σεζόν. Αν και η ομάδα του Κλοπ έχασε το Σουπερ Καπ της Αγγλίας από τη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά πήρε το Σουπερ Καπ UEFA στον αγώνα ενάντια στην Τσέλσι. Παρόλα αυτά, η άμυνα των «κόκκινων» υποφέρει λόγω τραυματισμού του Alisson και το μεσαίο τμήμα δεν είναι τόσο γρήγορο και ευπροσάρμοστο όσο την περασμένη σεζόν. Ωστόσο, η Λίβερπουλ στους πρώτους αγώνες νίκησε την Νόριτς (4:1), τη Σαουθάμπτον (1:2) και την Άρσεναλ (3:1), χάρη σ’ αυτά αυτοπροσώπως ηγείται στην κατάταξη.

Πρόβλεψη

Η Μπέρνλεϊ στην έδρα της θα κλειστεί. Ακόμη και αν χάσει ένα γκολ, η ομάδα του Σον Ντάιτς δεν θα τρέξει στην επίθεση με όλη τη δύναμη, εκθέτοντας τις πλευρές, κάτι που αρέσει τόσο πολύ στη Λίβερπουλ. Επομένως, εάν οι «κόκκινοι» καταφέρουν να κερδίσουν 3 βαθμούς εκτός έδρα λαμβάνοντας υπόψη το ατελές παιχνίδι τους, δεν θα σημειωθούν πολλά γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Μπέρνλεϊ με χάντικαπ +2.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *