The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπέρνλεϊ εναντίον Λίβερπουλ: προγνωστικά για στοίχημα

Бернли-Ливерпуль-13.02

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου 2022, 4:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Τερφ Μουρ

Στον επόμενο αγώνα της εικοστής πέμπτης αγωνιστικής της Premier League, η Λίβερπουλ που διεκδικεί τίτλο στο πρωτάθλημα θα πάει να επισκεφθεί την ασυμβίβαστη Μπέρνλεϊ.

Μπέρνλεϊ

Αυτή τη στιγμή, η Μπέρνλεϊ βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας, έχοντας στο ενεργητικό της 14 βαθμούς με μέτρια διαφορά τερμάτων 17:28. Σημειώνω ότι μετά τις αποτυχίες 1:3 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και 1:3 από τη Λιντς, η ομάδα σημείωσαν ισοπαλία σε τρεις συνεχόμενες μονομαχίες με Άρσεναλ (0:0), Γουότφορντ (0:0) και την ίδια Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1:1).

Λίβερπουλ

Ενώ η Λίβερπουλ πρώτα έχασε 0:1 από τη Λέστερ και σημείωσε ισοπαλία 2:2 με την Τσέλσι, και στη συνέχεια πήρε θεαματικές νίκες επί των Μπρέντφορντ (3:0), Κρίσταλ Πάλας (3:1) και εκδικήθηκε τη Λέστερ (2:0). Έτσι, οι Κόκκινοι έμειναν σταθερά στη δεύτερη θέση με 51 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 60:19.

Πρόβλεψη

Όσο για αουτσάιντερ, η Μπέρνλεϊ αμύνεται καλά, αλλά δεν θα μπορέσει να συγκρατήσει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος. Πιστεύω στη σίγουρη νίκη της Λίβερπουλ. Η δωρεάν μου πρόβλεψη είναι: νίκη της Λίβερπουλ στο πρώτο ημίχρονο και τον αγώνα με απόδοση 1,725.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *