The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπέρμιγχαμ Σίτι εναντίον Χάντερσφιλντ Τάουν: πρόβλεψη για τον αγώνα

Birmingham-Huddersfield-06.02

Κύπελλο Αγγλίας, Τέταρτος γύρος

Σαιντ Άντριους, Μπέρμιγχαμ

Τρίτη, 6 Φεβρουαρίου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στο πλαίσιο της επανάληψης του τέταρτου γύρου του Κυπέλλου Αγγλίας η Μπέρμιγχαμ Σίτι θα φιλοξενήσει την Χάντερσφιλντ Τάουν στην έδρα της. Το πρώτο παιχνίδι της αντιπαράθεσης, που έλαβε χώρα στην έδρα των «τεριέ», έληξε με ισοπαλία 1:1, τώρα οι αντίπαλοι θα παίξουν ένα ακόμα παιχνίδι, αλλά στην έδρα της Σίτι. Οι bookmakers σε αυτό το ζευγάρι δεν διακρίνουν ξεκάθαρο φαβορί, θεωρώντας ότι οι αντίπαλοι έχουν ίσες πιθανότητες επιτυχίας σε αυτό το παιχνίδι. Αλλά είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η Μπέρμιγχαμ Σίτι είναι σε καλή κατάσταση, ενώ οι “τεριέ” αποτυγχάνουν σε έναν αγώνα μετά τον αγώνα.

Δύο νίκες

Μετά τον αγώνα στο Κύπελλο εναντίον Χάντερσφιλντ η Μπέρμιγχαμ Σίτι κατάφερε να κερδίσει δύο φορές, ενώ οι αντίπαλοι των “μπλε” ήταν: Σάντερλαντ και Σέφιλντ Γουένσντεϊ. Και στους δύο η Μπέρμιγχαμ κατάφερε να σκοράρει τρεις φορές. Μετά από αυτές τις νίκες οι μελλοντικοί γηπεδούχοι ανέβηκαν στο βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος στην 19η θέση, έχουν τέσσερις μονάδες χάντικαπ από τη ζώνη υποβιβασμού.

Κακή διάθεση

Εντελώς διαφορετική διάθεση τώρα βασιλεύει στο στρατόπεδο της Χάντερσφιλντ, η οποία, χάνοντας πέντε συνεχόμενους αγώνες στην Πρέμιερ Λιγκ, έπεσε στη ζώνη υποβιβασμού. Προς το παρόν οι “τεριέ” είναι ήδη στην 19η θέση στην κατάταξη, αυτή η ομάδα σίγουρα δε θα ασχολείται με το Κύπελλο Αγγλίας. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι εντός έδρας η Χάντερσφιλντ παίζει αδύναμα: μόνο δύο νίκες σε 13 παιχνίδια και εννέα ήττες.

Πρόβλεψη

Η Μπέρμιγχαμ Σίτι είναι ομάδα εντός έδρας παιχνιδιού, η οποία μπορεί να αποσπαστεί από τους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ για το Κύπελλο Αγγλίας. Η Χάντερσφιλντ επικεντρώνεται στην Πρέμιερ Λιγκ, ο Wagner αναζητά τρόπους επίλυσης των προβλημάτων της ομάδας, την οποία πέρυσι οδήγησε στην ελίτ του αγγλικού ποδοσφαίρου. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Μπέρμιγχαμ Σίτι δε θα χάσει με απόδοση 1,42.

 

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *