The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπάγερν Μοναχού εναντίον Ντόρτμουντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Бавария-БоруссияД-06.03b

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Σάββατο, 6 Μαρτίου 2021, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αρένα Allianz

Το Σάββατο θα φέρει πολλές ενδιαφέρουσες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις στη Γερμανία. Το κύριο γεγονός της Μπουντεσλίγκα, τουλάχιστον αυτό το Σαββατοκύριακο, θα είναι το παιχνίδι μεταξύ Μπάγερν Μονάχου και Ντόρτμουντ. Θα μπορέσουν οι φιλοξενούμενοι από το Ντόρτμουντ να προβληματίσουν την πρωταθλήτρια με κάτι;

Η Μπάγερν Μονάχου είχε τη δυνατότητα να προετοιμαστεί αρκετά καλά για το σημαντικό αγώνα

Το «αστέρι του Νότου» κατάφερε να αποκλειστεί εντυπωσιακά από το κύπελλο, ο μεγιστάνας στη διαδικασία των πέναλτι έχασε από την Χολστάιν. Παρά το γεγονός ότι η ομάδα του Kiel παίζει στη Μπουντεσλίγκα 2. Αλλά αυτό κατέστησε δυνατή την ξεκούραση στις αρχές της άνοιξης, δεν υπήρχε αγώνας στα μέσα αυτής της εβδομάδας, σε αντίθεση με την Ντόρτμουντ. Επιπλέον, οι παίκτες του Flick βίωσαν ύφεση στο πρωτάθλημα, περιορίζοντας τον εαυτό τους με 3:3 με την Αρμίνια στο Μόναχο και χάνοντας εκτός έδρας από την Άιντραχτ Φραγκφούρτης. Ωστόσο, αυτή η ύφεση έχει ήδη τελειώσει και τον Φεβρουάριο κατάφεραν να τελειώσουν με συντριπτικές νίκες. Ηττήθηκε η Λάτσιο 4:1 στο Champions League στο Stadio Olimpico της Ρώμης. Το περασμένο Σάββατο ο Lewandowski και η παρέα του νίκησαν την Κολωνία με σκορ 51. Ωστόσο, η ΡΜ Λειψίας είναι μόνο 2 βαθμούς πίσω στην Μπουντεσλίγκα.

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ προσπαθεί να σώσει τη σεζόν

Οι «μαύρο-κίτρινοι» το χειμώνα δεν έπαιζαν για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά υπέφεραν. Έχουν στείλει πίσω τον προπονητή Λισιέν Φαβρ, αλλά τα προβλήματα δεν εξαφανίστηκαν. Απογοητευμένοι με την ελπίδα ότι ο Έντιν Τέρζιτς θα γίνει ο τοπικός «Hansi Flick», στο Ντόρτμουντ, φαίνεται ότι όλα έχουν συμφωνηθεί με τον Μάρκο Ρόζα. Είναι έτοιμος να αποχωρήσει από την Γλάντμπαχ, ειδικά επειδή έγραψε ειδικά τους όρους καταγγελίας της σύμβασης με την τοπική Μπορούσια. Περίεργο όμως το γεγονός ότι οι «σφίγγες» άρχισαν να παίζουν απότομα καλά αμέσως μετά την επίσημη επιβεβαίωση της πρόσκλησης του νέου τεχνικού εκτός σεζόν. Η Ντόρτμουντ νίκησε με σιγουριά τη Σάλκε και την Αρμίνια στην Μπουντεσλίγκα με συνολικό σκορ 7;0, στο Τσάμπιονς Λιγκ σημείωσε 3:2 με τη Σεβίλλη. Επιτέλους την Τρίτη η ομάδα έγινε ημι-φιναλίστ του κυπέλλου, αποκλείωντας τα «μουλάρια» στο Μενχενγκλάντμπαχ. Ο Χόλαντ σκοράρει τακτικά. Αλλά, ίσως, τώρα το πρώτο βιολί της Ντόρτμουντ είναι ο Τζέισον Σάντσο. Έχει σημειώσει 4 γκολ και έχει 3 ασίστ στα 5 τελευταία του παιχνίδια.

Προηγούμενοι αγώνες

Φυσικά, η Μπάγερν έχει ένα αξιοσημείωτο πλεονέκτημα. Στην τρέχουσα σεζόν, κέρδισε δύο φορές με σκορ 3-2, τόσο στο Σούπερ Καπ όσο και στο πρωτάθλημα.

Πρόβλεψη

Η Ντόρτμουντ κατάφερε να ανεβάσει ρυθμούς, αλλά την ίδια στιγμή η Μπάγερν Μονάχου επέστρεψε επίσης στο συνηθισμένο υψηλό επίπεδο. Δεν είναι σαφές τι μπορεί να αποτρέψει την επόμενη νίκη της. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι : νίκη της Μπάγερν Μοναχού με απόδοση 1,65.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *