The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπάγερν Μονάχου – Χόφενχαϊμ. Πρόβλεψη για τον αγώνα

bayernmunich-hoffenheim-05-11

Μπουντεσλίγκα Γερμανίας

αύριο, 4:30 μ.μ. (Ώρα Ελλάδας)

Αρένα Allianz, Μόναχο

Πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο στο 10ο γύρο της γερμανικής Μπουντεσλίγκα. Η Μπάγερν Μονάχου, η τρέχουσα πρωταθλήτρια Γερμανίας και πραγματικός ηγέτης του πρωταθλήματος, εντός έδρας της θα φιλοξενεί τη Χόφενχαϊμ, η οποία, απροσδόκητα για πολλούς, ανέβηκε σε υψηλή τρίτη θέση στην κατάταξη της Μπουντεσλίγκα.

Μόνο νίκες

Η Μπάγερν Μονάχου κερδίζει μία νίκη μετά την άλλη, αλλά πρέπει να πούμε ότι όχι κάθε αγώνας δίνεται στην Μπάγερν με ευκολία. Στα τελευταία μέσα της εβδομάδας η ομάδα του Αντσελότι έπαιξε στην Ολλανδία, στο πλαίσιο του τέταρτου γύρου της φάσης των ομίλων του Champions League εναντίον ΠΣΒ. Η Μπάγερν στη συνάντηση εκείνη κέρδισε με σκορ 2:1, είχε μεγάλο πλεονέκτημα, αλλά θα μπορούσε να παίξει και ισοπαλία. Πριν από το επερχόμενο παιχνίδι στο ενεργητικό της Μπάγερν είναι 23 πόντοι και δύο μονάδες προβάδισμα από τη Λειψία.

Νικητήρια φόρα

Εάν από την  Μπάγερν η πλειοψηφία των οπαδών αναμένει πολλές νίκες στη σειρά, να περιμένουμε κάτι τέτοιο από μία μέτρια με την πρώτη ματιά Χόφενχαϊμ ήταν δύσκολο. Παρ’ όλα αυτά οι “χωριάτες” στην Μπουντεσλίγκα κερδίζουν τέσσερα παιχνίδια στη σειρά και ήδη έχουν σκαρφαλώσει στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος Γερμανίας. Στο ενεργητικό της Χόφενχαϊμ είναι 19 πόντοι και τέσσερις μονάδες αποχή από την Μπάγερν.  Σε περίπτωση αν οι «χωριάτες» θα μπορέσουν να νικήσει τους “κόκκινους” στο επερχόμενο παιχνίδι, το χάσμα μεταξύ των μελλοντικών αντιπάλων θα μειωθεί  έως μία μόνο μονάδα.

Πρόβλεψη

Να νικηθεί η Μπάγερν από τη Χόφενχαϊ είναι ένα πολύ δύσκολο έργο, αλλά να σκοράρει στους “κόκκινους” είναι πολύ πιθανό, λαμβάνοντας ιδιαίτερα υπόψη ότι η Χόφενχαϊμ πλήττει τακτικά τους αντιπάλους με τις παραγωγικές δραστηριότητές της, ενώ η Μπάγερν έχανε σε τέσσερα από τα πέντε τελευταία της παιχνίδια. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση:  Χόφενχαϊμ θα σκοράρει με απόδοση 1,64.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *