The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπάγερν Μονάχου εναντίον Χόφενχαϊμ: πρόβλεψη για τον αγώνα στις 5 Οκτωβρίου 2019

BayernMünchen-1899Hoffenheim-06.10b

Μπουντεσλίγκα

Σάββατο, 5 Οκτωβρίου 2019, 4:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Alliance Arena

Στο πλαίσιο του έβδομου γύρου της Μπουντεσλίγκα η Μπάγερν Μονάχου θα συναντηθεί με την Χόφενχαϊμ. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 5 Οκτωβρίου 2019 στις 4:30 μμ. στο Alliance Arena.

Μπάγερν Μονάχου

Η Μπάγερν Μονάχου δεν ξεκίνησε πολύ καλά αυτή τη σεζόν. Η ομάδα του Μονάχου έχασε βαθμούς στους πρώτους γύρους, έχοντας παίξει δύο αγώνες ισοπαλία. Αλλά σταδιακά επέστρεψαν στη νικηφόρα πορεία και τώρα συντρίβουν τους αντιπάλους τους. Ο Coutinho εντάχθηκε τέλεια στο παιχνίδι, ενώ ο Serge Gnabry δείχνει απίστευτη απόδοση, έχοντας σκοράρει πόκερ στον αγώνα με την Τότεναμ (2:7). Σε πρόσφατους αγώνες η Μπάγερν νίκησε επίσης την Παδερμπόρν (2:3) και την Κολωνία (4:0).

Χόφενχαϊμ

Χωρίς τον Νάγκελσμαν η Χόφενχαϊμ άρχισε να ταλαιπωρείται. Δεν προκαλεί έκπληξη, καθώς τις τελευταίες σεζόν η ομάδα εργάστηκε για την εξαγωγή ποδοσφαιριστών, χωρίς σχεδόν καμία ενίσχυση των προβληματικών περιοχών μετά την πώληση των ηγετών. Εξαιτίας αυτού τώρα η ομάδα καταλαμβάνει τη 12η θέση στη Μπουντεσλίγκα με μία νίκη και 5 βαθμούς στο τουρνουά, ενώ στους πρόσφατους αγώνες έχασε από τη Φράιμπουργκ (0:3) και την Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ (0:3) και επίσης έπαιξε ισοπαλία με τη Λεβερκούζεν (0:0) και τη Βόλφσμπουργκ (1:1).

Πρόβλεψη

Η Μπάγερν Μονάχου είναι το ξεκάθαρο φαβορί της επερχόμενης συνάντησης. Στην πλευρά του συλλόγου του Μονάχου είναι τόσο η έδρα τους, όσο και η φόρμα της ομάδας, καθώς και οι παίκτες που δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας. Ως εκ τούτου, η ομάδα του Κόβατς θα πρέπει να κερδίσει με βεβαιότητα τους τρεις βαθμούς με διαφορά στο σκορ πολλών γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Μπάγερν Μονάχου με χάντικαπ -2.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *