The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπάγερν Μονάχου εναντίον Φράιμπουργκ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Бавария-Фрайбург-20.06b

Μπουντεσλίγκα

Σάββατο, 20 Ιουνίου 2020, 4:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αλιάνς Αρένα

Σας παρουσιάζουμε την πρόβλεψη για τον αγώνα Μπάγερν Μονάχου εναντίον Φράιμπουργκ, οι αντίπαλοι θα συναντηθούν στις 20 Ιουνίου στο πλαίσιο του 33ου γύρου της Μπουντεσλίγκα.

Ο πρώτος αγώνας των Βαυαρών ως πρωταθλητές

Η Μπάγερν Μονάχου στον τελευταίο γύρο πρόωρα έγινε πρωταθλήτρια  Γερμανίας, έχοντας νικήσει με ελάχιστο σκορ τη Βέρντερ Βρέμης – 1:0, αν και ακόμη και σε περίπτωση ήττας η ομάδα του Μονάχου θα είχε πάρει ξανά το κύπελλο, καθώς η Μπορούσια Ντόρτμουντ έχασε τον αγώνα της. Τώρα ο στόχος της ομάδας είναι να κερδίσει το Κύπελλο Γερμανίας, όπου η Λεβερκούζεν περιμένει στον τελικό, και επίσης να προσπαθήσει να κερδίσει στο Champions League, εκεί ο ανταγωνισμός θα είναι σοβαρός. Συνήθως πειραματίζονται σε τέτοιους αγώνες, φυλάνε το ρόστερ, αλλά εδώ δεν έχει νόημα να το κάνουν αυτό, οι αγώνες του Champions League είναι ακόμη πολύ μακριά και οι παίκτες χρειάζονται αγωνιστική πρακτική.

Η πιο σημαντική μάχη για τη Φράιμπουργκ

Μετά την καραντίνα η Φράιμπουργκ δείχνει παιχνίδι υψηλής ποιότητας, χάρη στο οποίο έχει φτάσει στην όγδοη θέση. Θυμηθείτε ότι οι πρώτες επτά ομάδες θα παίξουν σε ευρωπαϊκούς διαγωνισμούς. Η έκτη και η έβδομη θέση καταλαμβάνονται τώρα από τη Βόλφσμπουργκ και την Χόφενχαϊμ, αντίστοιχα, η Φράιμπουργκ έχει μόνο ένα βαθμό πίσω τους. Προφανώς, η μάχη για το Eurocups στο τέλος θα είναι σοβαρή, από την άποψη αυτή, η Φράιμπουργκ δεν στάθηκε τυχερή με το πρόγραμμα. Η ομάδα έπαιξε με πολύ οργανωμένο τρόπο στους πρόσφατους αγώνες, κερδίζοντας 7 πόντους σε τρία παιχνίδια. Με τη βοήθεια της τάξης μπορεί κανείς να νικήσει την βαυαρική τάξη.

Προσωπικές συναντήσεις

Σε προσωπικές αναμετρήσεις ένα μεγάλο πλεονέκτημα είναι από την πλευρά της Μπάγερν Μονάχους, αλλά η Φράιμπουργκ δημιουργεί συχνά προβλήματα για τον αντίπαλο. Ο πρώτος γύρος έληξε με μια δύσκολη νίκη για την Μπάγερν Μονάχου – 3:1. Τα δύο νικηφόρα γκολ οι παίκτες του Μονάχου έφαγαν ήδη στην παράταση.

Πρόβλεψη

Όσον αφορά τα κίνητρα, οι αντίπαλοι διαφέρουν πολύ, η Μπάγερν Μονάχου δεν χρειάζεται πια τίποτα, ενώ για τη Φράιμπουργκ είναι πολύ σημαντικός αγώνας. Ωστόσο, οι Βαυαροί είναι το ξεκάθαρο φαβορί. Οι νέοι θαρραλέοι πρωταθλητές δεν πρόκειται να σταματήσουν, επιπλέον, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι πιθανότατα θέλει να κερδίσει το χρυσό παπούτσι αυτή τη σεζόν. Η μάχη αναμένεται να είναι ενδιαφέρουσα, θα διακινδυνεύσουμε να ποντάρουμε στην ανταλλαγή γκολ που θα σημειωθούν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,7.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *