The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπάγερν Μονάχου εναντίον Στουτγάρδη: πρόβλεψη για τον αγώνα

Интер-Бавария-07.09

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2022, 4:30 μ.μ.

Αρένα Allianz

Παρά το γεγονός ότι αυτή την εβδομάδα ήταν το Ευρωπαϊκό Κύπελλο, το Σαββατοκύριακο θα είναι συνήθως γεμάτο εκδηλώσεις. Προσφέρουμε την αποκλειστική μας πρόβλεψη για τον αγώνα Μπάγερν Μονάχου κόντρα στη Στουτγάρδη, οι αντίπαλοι θα παίξουν μεταξύ τους στον έκτο γύρο της Bundesliga.

Οι Βαυαροί πρέπει να ξαναπάρουν το προβάδισμα

Η Μπάγερν Μονάχου αναμένεται να κατακτήσει άλλο ένα τίτλο στο πρωτάθλημα, αλλά ο σύλλογος είναι πλέον μόλις τρίτος στην Bundesliga, έναν βαθμό πίσω από τους πρωτοπόρους. Η ομάδα επιβράδυνε στους τελευταίους γύρους, σημειώνοντας δύο ισοπαλίες 1-1, αρχικά εντός έδρας με την Γλάντμπαχ και στη συνέχεια εκτός έδρας με την Ουνιόν Βερολίνου. Αυτή την εβδομάδα, οι παίκτες του Nagelsmann έπαιξαν στο Champions League, όπου κατάφεραν να κερδίσουν την Ίντερ με σκορ 2:0. Ένας παίκτης θα χάσει την επερχόμενη μάχη λόγω τραυματισμού.

Οι Σουηβοί δεν μπορούν να κερδίσουν

Η Στουτγάρδη δεν κατάφερε να κερδίσει σε πέντε γύρους του πρωταθλήματος, 4 ισοπαλίες με μία ήττα. Στον τελευταίο γύρο, οι Σουηβοί δεν κατάφεραν να κερδίσουν τη Σάλκε εντός έδρας – 1:1, αν και θεωρήθηκαν φαβορί. Ο σύλλογος είναι 12ος στη βαθμολογία, μόλις ένα βαθμό μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η ψυχολογική αυτοπεποίθηση είναι πολύ σημαντική και για αυτό πρέπει να κερδίσουν, επιπλέον, πρέπει να αποφύγουν τον αγώνα για επιβίωση. Αμέσως πέντε παίκτες δεν θα μπορέσουν να μπουν στον αγωνιστικό χώρο σε αυτό το σημαντικό παιχνίδι.

Προσωπικές συναντήσεις

Σε αντιπαραθέσεις πρόσωπο με πρόσωπο, ο σύλλογος του Μονάχου έχει μεγάλο πλεονέκτημα, την περασμένη σεζόν η Στουτγάρδη ηττήθηκε εντός έδρας – 0:5, αλλά επέζησε εκτός έδρας – 2:2.

Πρόβλεψη

Οι φορείς στοιχημάτων είναι βέβαιοι ότι η Μπάγερν Μονάχου δεν θα έχει κανένα πρόβλημα στην επερχόμενη μάχη, θα είναι πραγματικά δύσκολο για τη Στουτγάρδη να παλέψει με έναν ισχυρό μεγαλοπρεπή. Περιμένουμε από τους γηπεδούχους να κυριαρχήσουν και προσφέρουμε να ποντάρετε στη νίκη τους με χάντικαπ -2 γκολ (απόδοση 1,61).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *