The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπάγερν Μονάχου εναντίον Σεβίλλη: πρόβλεψη για τον αγώνα

BayernMunich-Sevilla-11.04

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ, προημιτελικός – φάση 2 από 2

Τετάρτη, 11 Απριλίου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αρένα Allianz

Ένας από τους αγώνες της πλησιέστερης Τετάρτης θα είναι η δεύτερη συνάντηση  των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ μεταξύ της Μπάγερν Μονάχου και της ισπανικής Σεβίλλης. Σε αυτό το ζευγάρι ήδη αποφασίστηκαν πολλά, επειδή η πρώτη συνάντηση, η οποία έλαβε χώρα πριν από μία εβδομάδα στη νότια Ισπανία, έφερε τη νίκη στην Μπάγερν Μονάχου με σκορ 2:1. Τώρα οι “ερυθρόλευκοι” για να προκριθούν στην κορυφή-4 των ισχυρότερων ομάδων στην Ευρώπη, πρέπει να σκοράρουν τουλάχιστον δύο φορές στο Μόναχο, και ταυτόχρονα να μην χάσουν τους στόχους στην εστία τους.

Πρωταθλητές της Γερμανίας

Η Μπάγερν Μονάχου το περασμένο Σαββατοκύριακο κατάφερε να κερδίσει εκτός έδρας την Άουγκσμπουργκ με σκορ 4:1. Μετά από αυτή τη νίκη στο ενεργητικό της Μπάγερν Μονάχους υπάρχουν 72 βαθμοί, το προβάδισμα από τον πλησιέστερο διώκτη, τη Σάλκε, αποτελεί 20 μονάδες πέντε γύρους πριν από το τέλος του πρωταθλήματος. Αυτό δείχνει ότι η Μπάγερν έχει εγγυηθεί το τίτλο πρωταθλήτριας στην Μπουντεσλίγκα.

Η ύφεση

Η Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται σε άνοδο, τόσο σωματική όσο και συναισθηματική, κάτι που δεν μπορεί να ειπωθεί για τη Σεβίλλη. Στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια οι “ερυθρόλευκοι” δεν κατάφεραν να κερδίσουν ούτε μία φορά, χάνοντας τρεις φορές με μία ισοπαλία. Η ισοπαλία καταγράφηκε στον αγώνα εντός έδρας με τη Μπαρτσελόνα 2:2, τρεις ήττες από την Μπάγερν Μονάχου, την Θέλτα και τη Λεγανές. Μετά από την ήττα από τους Γκαλικούς η Σεβίλλη στην κατάταξη του ισπανικού πρωταθλήματος έπεσε στην έβδομη θέση, δηλαδή αποκλείστηκε από τη ζώνη των ευρωπαϊκών κυπέλλων. Στο Τσάμπιονς Λιγκ της τρέχουσας σεζόν η Σεβίλλη έπαιξε πέντε συναντήσεις εκτός έδρας, δεν υπήρξε ούτε ένας αγώνας όπου οι “ερυθρόλευκοι” να μην έχασαν γκολ.

Πρόβλεψη

Η Μπάγερν Μονάχου παίζει πολύ δυνατά στην έδρα της, σημειώνοντας πάνω από τρία γκολ κατά μέσο όρο για τη συνάντηση τόσο στη Μπουντεσλίγκα όσο και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Σεβίλλη έχει προβλήματα στην άμυνα, και η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μπάγερν Μονάχου με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,63.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *