The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπάγερν Μονάχου εναντίον Σάλτσμπουργκ: προγνωστικά για στοίχημα

SALZBURG, AUSTRIA - NOVEMBER 03: Robert Lewandowski is tackled by Mohamed Camara of RB Salzburg during the UEFA Champions League Group A stage match between RB Salzburg and FC Bayern Muenchen at Red Bull Arena on November 03, 2020 in Salzburg, Austria. Football Stadiums around Europe remain empty due to the Coronavirus Pandemic as Government social distancing laws prohibit fans inside venues resulting in fixtures being played behind closed doors. (Photo by Alexander Hassenstein/Getty Images)

Champions League – Γύρος των 16 – Φάση 2 από 2

Τρίτη, 8 Μαρτίου 2022, 10:00 μ.μ.

Αρένα Allianz

Την Τρίτη θα διεξαχθεί η ρεβάνς του πρώτου γύρου των πλέι οφ του Champions League μεταξύ Μπάγερν Μονάχου και Σάλτσμπουργκ.

Μπάγερν Μονάχου

Η Μπάγερν πηγαίνει με σιγουριά στον δέκατο συνεχόμενο τίτλο της γερμανικής Bundesliga, μπροστά από τον πλησιέστερο διώκτη με εννέα βαθμούς. Να σημειώσω ότι μετά την επανέναρξη του Champions League, η ομάδα της Μπάγερν κέρδισε με 4-1 την Γκρόιτερ Φιρτ και 1-0 την Άιντραχτ και έπαιξε επίσης 1-1 με την ισχυρή Λεβερκούζεν.

Σάλτσμπουργκ

Σε ανάλογο χρονικό διάστημα η Σάλτσμπουργκ δεν δέχθηκε ούτε ένα γκολ στις αναμετρήσεις με Βόλφσμπεργκερ (2:0), ΛΑΣΚ (0:0) και Άλταχ (4:0). Έτσι, οι Red Bulls ενίσχυσαν την ηγεσία τους στην Αυστρία, ξεφεύγοντας από τον πλησιέστερο διώκτη κατά δεκαεννέα βαθμούς.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες είναι άνευ όρων οι ισχυρότερες στις χώρες τους, αλλά το συνολικό επίπεδο της Μπάγερν Μονάχου είναι πολύ υψηλότερο. Μετά το 1:1 εντός έδρας προβλέπω εύκολη νίκη για τους παίκτες του Μονάχου στην έδρα τους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Μπάγερν Μονάχουμε χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,56.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *