The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπάγερν Μονάχου εναντίον ΡΜ Λειψίας: πρόβλεψη για τον αγώνα

01_gr

Μπουντεσλίγκα

Allianz Arena, Μόναχο

Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ο κεντρικός αγώνας του 16ου γύρου της Μπουντεσλίγκα θα διεξαχθεί στο Μόναχο, στο Allianz Arena, όπου η Μπάγερν Μονάχου θα αγωνιστεί με τη ΡΜ Λειψίας. Οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν τους “κόκκινους” το αδιαμφισβήτητο φαβορί του ζεύγους, κάτι που δύσκολα μπορεί να αμφισβητηθεί, δεδομένης της φόρμας που σημείωσε η τωρινή κυπελλούχος της Γερμανία. Ωστόσο, η ΡΜ Λειψίας έδειξε επίσης υψηλό επίπεδο ποδοσφαίρου στον τελευταίο γύρο, αλλά πρέπει να θυμάστε ότι οι “ταύροι” είναι ομάδα εντός έδρας παιχνιδιού που αντιμετωπίζει προβλήματα με τις εκτός έδρας συναντήσεις.

Στην τρίτη θέση

Στον τελευταίο γύρο η Μπάγερν Μονάχου νίκησε τη Αννόβερο με σκορ 4:0, για τους “κόκκινους” δεν είναι αρκετό απλά να κερδίζουν τρεις βαθμούς, πρέπει κιόλας να βελτιώνουν τη διαφορά τερμάτων. Συνολικά στην έδρα της η Μπάγερν Μονάχους στη Μπουντεσλίγκα έπαιξε επτά αγώνες όπου σημείωσε τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα.

Τέταρτοι

Η ΡΜ Λειψίας στους τελευταίους τέσσερις αγώνες σημείωσε δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία εκτός έδρας ήττα από τη Φράιμπουργκ. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου οι “ταύροι” πρόλαβαν να αποκλειστούν από το Europa League, επειδή η ισοπαλία με τη Ρόσενμποργκ δεν ήταν αρκετή, παρόλο που η Σάλτσμπουργκ κατόρθωσε να νικήσει τη Θέλτικ στο αντίπαλο πεδίο στο παράλληλο αγώνα. Η ΡΜ Λειψίας έχει αρκετά αδύναμες στατιστικές εκτός έδρας: σημειώθηκαν μόλις δύο νίκες σε επτά συναντήσεις και επτά σκοραρισμένα γκολ.

Πρόβλεψη

Η Μπάγερν Μονάχου σημείωσε καλή φόρμα και όταν συμβαίνει αυτό στην Μπουντεσλίγκα υπάρχουν πολύ λίγες ομάδες ικανές να δώσουν μάχη στην πρωταθλήτρια, ειδικά όταν παίζει στην έδρα της. Λαμβάνοντας υπόψη αυτό, στην επερχόμενη συνάντηση το καλύτερο είναι να στοιχηματίσετε στους γηπεδούχους. Η δωρεάν πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: νίκη της Μπάγερν Μονάχου με απόδοση 1,40.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *