The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπάγερν Μονάχου εναντίον ΡΜ Λειψίας: Πρόβλεψη για τον αγώνα

BayernMünchen-RBLeipzig-09.02b

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Κυριακή, 9 Φεβρουαρίου 2020, 7:00 μ.μ.

Αρένα Allianz

Στην Ευρώπη την Κυριακή θα υπάρξουν πολλοί ενδιαφέροντες αγώνες. Στη Μπουντεσλίγκα θα διεξάγουν επίσης τον κεντρικό αγώνα, όπου η Μπάγερν Μονάχου θα παίξει με την ΡΜ Λειψίας. Ο πρωταθλητής και ηγέτης εναντίον ενός από τους λίγους πραγματικούς ανταγωνιστές. Θα καταφέρουν οι Βαυαροί να νικήσουν τους «ταύρους» στο «Alliance Arena»; Προτείνουμε την πρόβλεψη για τον κύριο αγώνα στις 9 Φεβρουαρίου 2020.

Η Μπάγερν Μονάχου συνάντησε τον Φεβρουάριο με την ιδιότητα του αρχηγού του γερμανικού ποδοσφαίρου

Το «Αστέρι του Νότου» έχει μάθει όλους αυτή τη δεκαετία ότι είναι ανεπιφύλακτα το νούμερο ένα στη Γερμανία. Αλλά αυτή τη σεζόν δεν ήταν τόσο απλή και η παραίτηση του Niko Kovacs δεν αποτέλεσε έκπληξη για κανέναν το φθινόπωρο. Αρχικά, ο Flick θεωρήθηκε μόνο ως προσωρινός τεχνικός, αλλά με αυτό η ομάδα βελτιώθηκε τόσο πολύ που ο Hansi ξεφορτώθηκε το πρόθεμα «αναπληρωτής». Η αληθεύει είναι ότι και με αυτόν υπήρχαν λάθη τον Δεκέμβριο. Αλλά μετά τις διακοπές, στον 2ο γύρο, η Μπάγερν επιδεικνύει εξαιρετικό ποδόσφαιρο: και οι 3 αγώνες έχουν κερδηθεί με συνολικό σκορ 12-1. Σε συνδυασμό με τις αστοχίες των ανταγωνιστών, αυτό επέτρεψε στην ομάδα να ανέβει. Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι αγωνίζεται τώρα για το Χρυσό Παπούτσι της Ευρώπης, ο Πολονός αυτήτ τη στιγμή έχει 22 γκολ, παρά το γεγονός ότι έχει παίξει σε 20 αγώνες. Την περασμένη σεζόν σκόραρε τόσο α’ όλο το πρωτάθλημα.

Η ΡΜ Λειψίας έπεσε τις τελευταίες εβδομάδες

Οι «ταύροι» συνάντησαν τις διακοπές στην 1η θέση. Και επιβεβαίωσαν την ιδιότητα του «χειμερινού πρωταθλητή», έχοντας κερδίσει στον 1ο γύρο του Ιανουαρίου κατά της Ουνιόν  Βερολίνου. Αλλά μετά ξεκίνησε η ύφεση και πολύ απότομη κιόλας. Οι παίκτες του Γιούλιαν Νάγκελσμαν  κατάφεραν να χάσουν δύο φορές στη σειρά στη Φρανκφούρτη από την Άιντραχτ, πρώτα στο πρωτάθλημα, και στη συνέχεια, την Τρίτη, στο κύπελλο (0-2 και 1-3) και εντός έδρας δεν νίκησαν άλλο ανταγωνιστή, την Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ. Ωστόσο, αυτό το 2-2 μπορεί να αποδοθούν στο ενεργητικό της ΡΜ Λειψίας, διότι στο 35ο λεπτό τα «πουλάρια» κέρδιζαν 2-0, αλλά ο Νάγκελσμαν  έδειξε ξανά την ικανότητά του  να διορθώνει την κατάσταση, αλλάζοντας το παιχνίδι, συμπεριλαμβανομένων των αντικαταστάσεων. Οι παίκτες του πίεσαν την Μπορούσια, ισοφαρίζοντας στο 89ο λεπτό. Είναι λυπηρό όμως που αυτό δεν βοήθησε να ξανακερδίσουν το παιχνίδι.

Προηγούμενοι αγώνες

Τον Σεπτέμβριο οι ομάδες έπαιξαν στη Λειψία: ο Λεβαντόφσκι άνοιξε γρήγορα το σκορ, αλλά ο Φόρσμπεργκ απάντησε με γκολ από το πέναλτι. Σε 5 αγώνες η Μπάγερν κέρδισε μόνο δύο φορές, αλλά οι «ταύροι» έχουν στο ενεργητικό τους την εντός έδρας νίκη.

Πρόβλεψη

Η ΡΜ Λειψίας φαίνεται τώρα ειλικρινά μέτρια. Αλλά το στοίχημα στη Μπάγερν Μονάχου δεν είναι ιδιαίτερα επωφελές. Περισσότερη σιγουριά προκαλεί η αφθονία των γκολ, δεν πρέπει να είναι βαρετή η μονομαχία μεταξύ του Λεβαντόφσκι και του Βέρνερ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: και το σύνολο είναι πάνω από 3,5 με απόδοση 1,75.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *