The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπάγερν Μονάχου εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης: πρόβλεψη για τον αγώνα

BayernMunich-RealMadrid-25.04

Τσάμπιονς Λιγκ – Ημιτελικός – Φάση 1 από 2

Allianz Arena, Μόναχο

Τετάρτη,  25 Απριλίου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ο κεντρικός αγώνας της πλησιέστερης Τετάρτης μπορεί σίγουρα να ονομαστεί η αναμέτρηση του ημιτελικού του Τσάμπιονς Λιγκ μεταξύ Μπάγερν Μονάχου και Ρεάλ Μαδρίτης. Οι εταιρείες στοιχημάτων σε αυτό το ζευγάρι είναι στο πλευρό των μελλοντικών γηπεδούχων, οι οποίοι είναι σε εξαιρετική αγωνιστική φόρμα, παρουσιάζουν πολύ παραγωγικό ποδόσφαιρο. Αλλά η ομάδα του Ζιντάν επικεντρώνεται στο Τσάμπιονς Λιγκ, πηγαίνει στο Μόναχο με την επιθυμία, αν όχι να κερδίσει, τότε τουλάχιστον, να σκοράρει μερικούς στόχους.

Πρωταθλητές της Γερμανίας

Η Μπάγερν Μονάχου μέχρι αυτή τη στιγμή έγινε ήδη πρωταθλήτρια της Γερμανίας, έχοντας σημειώσει μετά από 31 γύρους στην Μπουντεσλίγκα 78 βαθμούς. Επίσης η ομάδα του Γιουπ Χάινκες το περασμένο μεσοβδόμαδο εκτός έδρας, νικώντας τη Λεβερκούζεν με σκορ 6:2, έγινε φιναλίστας του Κυπέλλου. Στην τρέχουσα κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ η Μπάγερν στην έδρα της έπαιξε πέντε αγώνες, εκ των οποίων κέρδισε τέσσερις με μία ισοπαλία. Σε αυτά τα παιχνίδια η ομάδα του Μονάχου σκόραρε 14 γκολ, σχεδόν 3 γκολ ανά παιχνίδι κατά μέσο όρο.

Πρώην πρωταθλητές της Ισπανίας

Ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης στην τρέχουσα σεζόν δεν κατάφερε να υπερασπιστεί τον τίτλο της ισχυρότερης ομάδας στην Ισπανία. Ήδη για πολύ καιρό το προπονητικό επιτελείο των “μαρέγκων” επικεντρώνεται αποκλειστικά στους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο πλαίσιο του Τσάμπιονς Λιγκ της τρέχουσας σεζόν η Ρεάλ έπαιξε 10 αγώνες, από τους οποίους σημείωσε 7 νίκες, 2 ήττες και μία ισοπαλία. Δεν υπήρξε ούτε ένας αγώνας εκτός έδρας στο Τσάμπιονς Λιγκ για να μη σκοράρει η Ρεάλ Μαδρίτης.

Πρόβλεψη

Και για τις δύο ομάδες στο τέλος της σεζόν το Τσάμπιονς Λιγκ έχει γίνει προτεραιότητα. Η Μπάγερν Μονάχου θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να δημιουργήσει πλεονέκτημα έναντι των Μαδριλένιων, ενώ οι “μαρέγκες” θα κάνουν τα πάντα για να σκοράρουν τουλάχιστον ένα γκολ στην εστία του αντιπάλου. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για το παιχνίδι είναι: over 2.5 με απόδοση 1,63.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *