The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπάγερν Μονάχου εναντίον Ντόρτμουντ: Πρόβλεψη για τον αγώνα στις 9 Νοεμβρίου 2019

Бавария-БоруссияД-09.11b

Μπουντεσλίγκα

Σάββατο, 9 Νοεμβρίου 2019, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Alliance Arena

Στο κεντρικό αγώνα του 11ου γύρου της Γερμανικής Μπουντεσλίγκα η Μπάγερν Μονάχου θα συναντηθεί με την Ντόρτμουντ. Το κλασικό θα λάβει χώρα στις  στις 7:30 μμ. στο Alliance Arena.

Μπάγερν Μονάχου

Η Μπάγερν Μονάχου για δεύτερη σεζόν στη σειρά του πρωταθλήματος δεν φαίνεται πολύ σίγουρη με τον Νίκο Κοβάτς. Η ομάδα είναι στη ζώνη ηγετών, αλλά μέχρι στιγμής δεν μπορεί να υπολογίζει τον τίτλο χωρίς όρους στο πρωτάθλημα, όπως ήταν πριν. Σε πρόσφατους αγώνες η ομάδα του Μονάχου έχασε ακόμη και αοι την Χόφενχαϊμ (1:2) και έπαιξε ισοπαλία με την Άουγκσμπουργκ (2:2), νικώντας την Ουνιόν Βερολίνου (2:1) και την Πάντερμπορν (2:3).

Ντόρτμουντ

Η Ντόρτμουντ δεν είναι καλύτερη από τον αντίπαλό της. Η ομάδα του Lucien Favre, σε αντίθεση με τη Μπάγερν Μονάχου, έχει κακή απόδοση στο Champions League. Στη Μπουντεσλίγκα οι «σφίγγες» χάνουν ευκαιρίες τη δυνατότητα να πάρουν την πρώτη θέση λόγω των συνεχών ισοπαλιών που μαστίζουν την ομάδα τον τελευταίο καιρό. Οι «σφίγγες» νίκησαν την Γλάντμπαχ (1:0), παίζοντας ισοπαλία με την Άιντραχτ (2:2), Βέρντερ Βρέμης (2:2), Φράιμπουργκ (2:2), Σάλκε (0:0).

Πρόβλεψη

Η Μπάγερν Μονάχου είναι υποχρεωμένη να παίξει τον πρώτο αριθμό στην έδρα της, που είναι πιο συνηθισμένο για τους γηπεδούχους και πιο βολικό για την Ντόρτμουντ, καθώς τους επιτρέπει να επικεντρωθούν σε αντεπιθέσεις. Δεδομένου ότι η άμυνα αμφοτέρων των ομάδων αυτή τη σεζόν δεν είναι πολύ καλή, μπορούμε να περιμένουμε ένα shootout με κάμποσα γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 3.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *