The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπάγερν Μονάχου εναντίον Ντόρτμουντ: προγνωστικά για στοίχημα

Бавария-БоруссияД-23.04_cr

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Σάββατο, 23 Απριλίου 2022, 7:30 μ.μ.

Αρένα Allianz

Στην κεντρική μάχη της 31ης αγωνιστικής της Bundesliga μεταξύ τους θα παίξουν οι Μπάγερν Μονάχου και Ντόρτμουντ, η πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων ετοίμασαν οι ειδικοί του πόρου μας.

Οι Βαυαροί μπορούν να πάρουν το πρωτάθλημα

Η Μπάγερν Μονάχου έχει ήδη αποκλειστεί από όλες τις διοργανώσεις, μόνο στο πρωτάθλημα η ομάδα τα πάει καλά, σίγουρη ηγεσία με προβάδισμα 9 πόντων. Δεν είναι δύσκολο να υπολογίσετε ότι η νίκη στην επερχόμενη μάχη θα επιτρέψει στην ομάδα να αποκτήσει τον τίτλο στο πρωτάθλημα πρόωρα. Είναι διπλά ευχάριστο ότι όλα τα ζητήματα μπορούν να επιλυθούν, δηλαδή στη μάχη με έναν άμεσο ανταγωνιστή. Κάποια ματς έδειξαν ότι από άποψη τακτικής οι Βαυαροί δεν τα πάνε καλά και μπορούν να υπολογιστούν, για παράδειγμα, μπορούμε να θυμηθούμε το πρώτο παιχνίδι με τη Βιγιαρεάλ στο Champions League. Στον τελευταίο γύρο κατάφερε να νικήσει εκτός έδρας την Αρμίνια – 3:0, αυτή η νίκη ήταν η τέταρτη σερί στο πρωτάθλημα. Λόγω τραυμάτων οι τρεις παίκτες δε θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο.

Οι «σφίγγες» θα προσπαθήσουν να χαλάσουν τη γιορτή στον ανταγωνιστή

Η Ντόρτμουντ δεν διεκδικεί το τίτλο, καθώς είναι 9 βαθμούς πίσω από την Μπάγερν Μονάχου, αλλά ο πλησιέστερος διώκτης είναι το ίδιο μακριά, οπότε οι «σφίγγες» είναι πολύ πιθανό να τερματίσουν δεύτεροι. Στον τελευταίο γύρο η ομάδα δεν άφησε ευκαιρία στη Βόλφσμπουργκ στο γήπεδο της, νικώντας τον αντίπαλο με σκορ 6:1. Η Ντόρτμουντ πρέπει να σκεφτεί το μέλλον, γιατί δεν μπορεί να κρατήσει τον Χάαλαντ. Ως συνήθως, ο σύλλογος έχει πολλές απώλειες προσωπικού, 10 παίκτες θα χάσουν την επερχόμενη μάχη.

Προσωπικές συναντήσεις

Αρκεί να αναλύσουμε επιφανειακά τα στατιστικά των αναμετρήσεων πρόσωπο με πρόσωπο για να καταλάβουμε ότι οι ομάδες συχνά δείχνουν παραγωγικό ποδόσφαιρο. Στον πρώτο γύρο, οι Βαυαροί κέρδισαν εκτός έδρας με σκορ 3:2, επίσης στην αρχή της σεζόν έγινε παιχνίδι για το γερμανικό Σούπερ Καπ, το οποίο κέρδισε επίσης ο σύλλογος του Μονάχου με σκορ 3:1.

Πρόβλεψη

Η Μπάγερν Μονάχου μπορεί να νικήσει τον αντίπαλο πανεύκολα και να πάρει το πρωτάθλημα νωρίτερα από το χρονοδιάγραμμα, όλοι οι οπαδοί του συλλόγου το περιμένουν. Ακόμα κι αν κερδίσουν, οι «σφίγγες» δεν διεκδικούν πλέον τον τίτλο, αλλά μπορούν να χαλάσουν τη γιορτή στον αντίπαλο. Περιμένουμε όμορφο ποδόσφαιρο από τις ομάδες με αντεπιθέσεις και προσφέρουμε να ποντάρετε over 3,5 με απόδοση 1,7.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *