The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπάγερν Μονάχου εναντίον Μπορούσια Ντόρτμουντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

BayernMunich-BorussiaDortmund-20.12

Κύπελλο Γερμανίας

Allianz Arena, Μόναχο

Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2017, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την επόμενη Τετάρτη στον τρίτο γύρο του γερμανικού κυπέλλου η Μπάγερν θα φιλοξενεί στην έδρα της την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στο πλευρό των μελλοντικών γηπεδούχων του αγώνα, οι οποίοι δείχνουν σταθερά αποτελέσματα και υψηλό επίπεδο ποδοσφαίρου. Την ίδια στιγμή η Μπορούσια Ντόρτμουντ σιγά-σιγά ανακτά την εμπιστοσύνη, αλλά είναι ακόμη πολύ νωρίς να μιλήσουμε για το ότι η ομάδα «έχει αναρρώσει», δύο νίκες δεν μιλούν για τίποτα προς το παρόν, ο αγώνας ενάντια στη νυν πρωταθλήτρια θα δείξει το πραγματικό επίπεδο της Ντόρτμουντ αυτή τη στιγμή

Πρωταθλήτρια του φθινοπώρου

Η Μπάγερν Μονάχου μετά από 17 γύρους στην Μπουντεσλίγκα έχει 41 βαθμούς στο ενεργητικό, αυτή η ομάδα έχει κερδίσει το πρωτάθλημα του φθινοπώρου με 11 βαθμούς χάντικαπ από τον πλησιέστερο διώκτη, τη Σάλκε. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια οι «κόκκινοι» μόνο κέρδιζαν, και τα θύματα του Μονάχου είναι το Αννόβερο 96, η ΠΣΖ, η Άιντραχτ, η Κολωνία, η Στουτγάρδη.

Ο Stöger κάνει τη δουλειά του

Από τη στιγμή που ο προπονητής της Μπορούσια Ντόρτμουντ έγινε ο Peter Stöger, οι “σφίγγες” έπαιξαν δύο αγώνες και κέρδισαν και τους δύο. Πρώτα οι «μαύρο-κίτρινοι» νίκησαν εκτός έδρας τη Μάιντς με σκορ 2:0, και στη συνέχεια ήδη στο «Signal Iduna» η Ντόρτμουντ ήταν ισχυρότερη από την Χόφενχαϊμ, αν και κατά τη διάρκεια της συνάντησης έχανε 0:1. Το φθινοπωρινό μέρος της σεζόν η Μπορούσια Ντόρτμουντ τελείωσε στη δεύτερη θέση με 28 βαθμούς στο ενεργητικό. Τον ίδιο αριθμό βαθμών έχει η ΡΜ Λειψίας και η Μπάγερ. Την άνοιξη στην Μπουντεσλίγκα θα υπάρξει πολύ ενδιαφέρων αγώνας για την πρόκριση στο TOP-4.

Πρόβλεψη

Αυτή τη στιγμή η Μπάγερν Μονάχου και η Μπορούσια Ντόρτμουντ είναι ομάδες διαφορετικού επίπεδου, οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι έχουν πολύ μικρές πιθανότητες για να αντισταθούν αντάξια στην ισχυρή γερμανική ομάδα. Σε αυτό το ζευγάρι το στοίχημα στο φαβορί φαίνεται καλό. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: Νίκη της Μπάγερν Μονάχου με απόδοση 1,47.

 

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *