The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπάγερν Μονάχου εναντίον Μπαρτσελόνα: πρόβλεψη για τον αγώνα

BARCELONA, SPAIN - SEPTEMBER 14: Gerard Pique of Barcelona reacts after conceding their side's first goal scored by Thomas Muller of Bayern Munich during the UEFA Champions League group E match between FC Barcelona and Bayern Muenchen at Camp Nou on September 14, 2021 in Barcelona, Spain. (Photo by David Ramos/Getty Images)

Champions League – Φάση των ομίλων – Όμιλος Γ – Αγωνιστική 2/6

Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2022, 10:00 μ.μ.

Αρένα Allianz

Η προσοχή των οπαδών του ποδοσφαίρου στις 13 Σεπτεμβρίου θα είναι στραμμένη στο Champions League και η κεντρική μάχη, φυσικά, θα είναι μεταξύ Μπάγερν Μονάχου και Μπαρτσελόνα, η πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων έχει ετοιμαστεί από τους ειδικούς μας.

Η Μπάγερν Μονάχου λειτουργεί κατά διαστήματα

Για την Μπάγερν Μονάχου, αυτό το Τσάμπιονς Λιγκ ξεκίνησε με μια εκτός έδρας νίκη 2:0 κόντρα στην Ίντερ, μια επιτυχία που πολλοί περίμεναν, οπότε μην μένουμε σε αυτήν. Αξίζει να μιλήσουμε περισσότερο για το πρωτάθλημα, όπου η ομάδα ξεκίνησε με τρεις νίκες, και στη συνέχεια αυτή η σειρά αντικαταστάθηκε από τρεις ισοπαλίες. Εξαιτίας αυτής της διολίσθησης, οι Βαυαροί έπεσαν πίσω στην τρίτη θέση της Bundesliga, αν και είναι μόλις δύο βαθμούς πίσω από τους κορυφαίους. Στον τελευταίο γύρο, η ομάδα έχασε εντός έδρας νίκη επί της Στουτγάρδης στην παράταση 2:2. Λόγω τραύματος, ο Sarr και ο Coman θα χάσουν σίγουρα την επερχόμενη συνάντηση.

Ασταμάτητη Μπάρτσα

Ο καταλανικός σύλλογος βίωσε πολλά εκτός σεζόν, καθώς η ομάδα δραστηριοποιήθηκε στο μεταγραφικό παζάρι έχοντας μεγάλα χρέη. Πολλοί πιστεύουν ότι η Μπάρτσα παίζει με τη φωτιά, αλλά έφτιαξε μια μεγάλη ομάδα, τώρα δεν έχει δικαίωμα στην αποτυχία. Στον πρώτο γύρο του Champions League, οι παίκτες του Τσάβι έδωσαν master class εντός έδρας στη Βικτόρια Πίλσεν – 5:1, χατ-τρικ ήταν στο λογαριασμό του Λεβαντόφσκι. Πολλοί συζητούν πώς θα παίξει ο Πολωνός σταρ κόντρα στην πρώην ομάδα του, την οποία δεν ήθελε να δει στη φάση των ομίλων. Στη Πριμέρα η Μπάρτσα έχει μία ισοπαλία και τέσσερις νίκες, δύο βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης. Η ομάδα επιδεικνύει ελκυστικό ποδόσφαιρο χωρίς απώλειες προσωπικού.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι έχουν μακρά ιστορία σε αναμετρήσεις πρόσωπο με πρόσωπο σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όπου έπαιξαν με διάφορους βαθμούς επιτυχίας. Πολλοί θυμούνται τον προημιτελικό του Champions League του 2020, αποτελούμενο από έναν αγώνα, τότε η Μπάρτσα ταπεινώθηκε – 2:8.

Πρόβλεψη

Είναι ία από αυτές τις περιπτώσεις που διαφωνούμε κατηγορηματικά με τις αποδόσεις των φορέων στοιχημάτων που θεωρούν την Μπάγερν Μονάχου φαβορί. Παράγοντας της έδρας δεν αρκεί για να νικήσει μια τέτοια Μπάρτσα, οι Καταλανοί δείχνουν πολύ καλοί, κάτι που δεν μπορεί να ειπωθεί για τους παίκτες του Νάγκελσμαν. Δεν είναι στους κανόνες μας να στοιχηματίζουμε σε μια αίσθηση, αλλά εδώ θα χρεώσουμε τους φιλοξενούμενους να κερδίσουν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Μπαρτσελόνα με απόδοση 4,14.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *