The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπάγερν Μονάχου εναντίον Μάιντς: πρόβλεψη για τον αγώνα

Хоффенхайм-Бавария-22.10

Πρωτάθλημα Γερμανίας  

Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2022, 4:30 μ.μ.

Αρένα Allianz

Στις 29 Οκτωβρίου οι Μπάγερν Μονάχου και Μάιντς θα συναντηθούν στην Bundesliga.Η πρόγνωση για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων δημοσιεύεται στις σελίδες της ιστοσελίδας μας.

Οι Βαυαροί νιώθουν ανίκητοι

Η Μπάγερν Μονάχου συνειδητοποίησε ξανά ότι ήταν έτοιμη να γκρεμίσει όλους στο πέρασμά της, η ομάδα βρίσκεται σε σερί πέντε συνεχόμενων νικών. Στον τελευταίο γύρο κατάφερε να νικήσει εκτός έδρας τη δύσκολη Χόφενχαϊμ με σκορ 2:0. Αυτή την εβδομάδα, ο σύλλογος νίκησε επίσης την Μπαρτσελόνα εκτός έδρας στο Champions League με σκορ 3:0, αν και οι Βαυαροί δεν είχαν μεγάλο κίνητρο για τουρνουά. Η ομάδα είναι δεύτερη στην Bundesliga, μόλις ένα βαθμό πίσω από την Ουνιόν Βερολίνου. Οι τραυματισμοί δεν θα επιτρέψουν σε πέντε παίκτες να παίξουν σε αυτή τη συνάντηση.

Καλή αρχή για τη Μάιντς

Καλά τα πάει και η Μάιντς, καθώς ο σύλλογος είναι έκτος στη βαθμολογία, ακόμη και πίσω από την πρώτη τετράδα μόλις δύο βαθμούς. Στον τελευταίο γύρο, η ομάδα νίκησε την Κολωνία εντός έδρας με σκορ 5:0, αυτή η επιτυχία της επέτρεψε να ανέβει στη ζώνη του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου. Το κύριο πράγμα για τον σύλλογο είναι να παραμείνει σε αυτό το επίπεδο, καθώς η πρόκριση στην ευρωπαϊκή αρένα θα είναι ένα βήμα μπροστά. Η Μάιντς έχει τρεις απώλειες προσωπικού πριν από αυτή την αναμέτρηση.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι συναντήσεις αυτών των αντιπάλων διακρίνονται από υψηλή απόδοση, στις τελευταίες οκτώ συναντήσεις, τουλάχιστον τρία γκολ σημειώνονταν πάντα. Την περασμένη σεζόν οι ομάδες αντάλλαξαν νίκες εντός έδρας, οι Βαυαροί κέρδισαν 2:1 και η Μάιντς πήρε εκδίκηση 3:1.

Πρόβλεψη

Ήδη στην αφίσα φαίνεται ποιο είναι το φαβορί εδώ, η Μπάγερν Μονάχου είναι σε εξαιρετική φόρμα και παίζει εντός έδρας. Οι παίκτες του Nagelsmann δεν έχουν την πολυτέλεια να παίξουν με τη μισή δύναμη, καθώς ο αγώνας για ηγεσία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Περιμένουμε άλλη μια παραγωγική μάχη και προσφέρουμε να ποντάρετε στο over 3,5 με απόδοση 1,87.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *