The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπάγερν Μονάχου εναντίον Λεβερκούζεν: πρόβλεψη για τον αγώνα

Бавария-Байер-05.03_cr

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Σάββατο, 5 Μαρτίου 2022, 4:30 μ.μ.

Αρένα Allianz

Αγώνες Κυπέλλου παίχτηκαν σε πολλές χώρες αυτή την εβδομάδα. Η Γερμανία δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Όμως, αρκετοί γίγαντες έχουν ήδη καταφέρει να αποκλειστούν σε προηγούμενα στάδια. Ανάμεσά τους υπάρχουν τόσο δυνατοί σύλλογοι όπως η Μπάγερν Μονάχου και η Λεβερκούζεν. Έτσι, έχοντας ξεκουραστεί μεσοβδόμαδα, θα παίξουν στο Μόναχο το Σάββατο.

Η Μπάγερν Μονάχου εξακολουθεί να εγείρει πολλά ερωτήματα

Το «Αστέρι του Νότου» κέρδισε και τις δύο τελευταίες συναντήσεις στην Μπουντεσλίγκα. Και, ως εκ τούτου, είναι ακόμα πιο κοντά στην έκβαση που περιμένουν όλοι τόσο πολύ: άλλη μια νίκη στο εθνικό πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει σχεδόν καμία αμφιβολία ότι ο Robert Lewandowski και η παρέα θα κερδίσουν το ασημένιο κύπελλο. Ωστόσο, στους τελευταίους γύρους, το φαβορί δεν εντυπωσίασε. Κατάφεραν να χάσουν από την Μπόχουμ 2:4, στη συνέχεια υπήρχαν προβλήματα ακόμη και με την Γκρόιτερ Φυρτ  (παραλίγο να ξεκινήσουν στους 16 του Champions League με ήττα στο Σάλτσμπουργκ, ο Κομάν σημείωσε το «ισοπαλικό» στη Red Bull μόλις στο 90ο λεπτό). Δεν πρέπει να κοιτάμε το τελικό 4-1: το αουτσάιντερ έφυγε για διάλλειμα με προβάδισμα στο σκορ. Επίσης η Μπάγερν Μονάχου είχε προβλήματα και πριν μια εβδομάδα, στη Φρανκφούρτη. Ωστόσο, το μοναδικό γκολ σε εκείνο το παιχνίδι ήταν στον λογαριασμό του Sane.

Η Λεβερκούζεν έρχεται στο Allianz Arena στην μονοπρόσωπη 3η θέση

Οι «ασπιρίνες» σύντομα θα περιπλέξουν το πρόγραμμά τους. Θα παίξουν εκτός έδρας και την ερχόμενη Πέμπτη με την Αταλάντα. Δεν αποκλείεται πλέον η αναμέτρηση των 16 του Europa League στο Μπέργκαμο να είναι προτεραιότητα για τον Τζεράρντο Σεοάνε. Μέχρι στιγμής υπάρχει ρεζέρβα 4 πόντων μπροστά στους διώκτες, έτσι σε κάθε περίπτωση κανείς δεν θα τους πάρει το σημερινό «χάλκινο». Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν πάρα πολλοί ανταγωνιστές, και σίγουρα δεν θέλουν να περιορίσουν την απόσταση στο ελάχιστο. Πρόσφατα έγινε μια αστοχία: με προβάδισμα 2:1 10 λεπτά πριν το τέλος, η ομάδα κατάφερε να δώσει τη νίκη στη Μάιντς. Ωστόσο, μετά από αυτό στο Λεβερκούζεν, με σιγουριά, νίκησε 3:0 την Αρμίνια. Ήταν ήδη η 5η νίκη στους τελευταίους 6 γύρους. Επίσης η Λεβερκούζεν πριν από ένα μήνα κατέστρεψε να νικήσει εκτός έδρας την Ντόρτμουντ με σκορ 5:2.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Λεβερκούζεν καμιά φορά δημιουργεί προβλήματα στην Μπάγερν Μονάχου. Όχι όμως τελευταία: και τα 5 τελευταία ματς έληξαν υπέρ των παικτών του Μονάχου.

Πρόβλεψη

Φυσικά, υπό τις συνθήκες της συνάντησης στο Μόναχο, είναι η Μπάγερν που μοιάζει φαβορί, και άνευ όρων κιόλας. Αλλά έχει προβλήματα, ενώ η Λεβερκούζεν δεν είναι άσχημη. Κοιτάμε την επιλογή με χάντικαπ +2,0 στους φιλοξενούμενους (απόδοση 1,62).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *