The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπάγερν Μονάχου εναντίον Λίβερπουλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

001-BayernMunich-Liverpool-13.03

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ – Γύρος των 16 – Φάση 2 από 2

Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Allianz Arena, Μόναχο

Την Τετάρτη το βράδυ, 13 Μαρτίου, στο Μόναχο θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο παιχνίδι του πρώτου γύρου των πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ μεταξύ τοπικής Μπάγερν Μονάχους και αγγλικής Λίβερπουλ. Το πρώτο παιχνίδι μεταξύ αυτών των συλλόγων έληξε χωρίς γκολ (0:0), αλλά ο αγώνας της δεύτερης φάσης υπόσχεται να είναι πιο οξύς. Σας συμβουλεύουμε λοιπόν να διαβάσετε την πρόβλεψη για τον αγώνα Μπάγερν Μονάχου – Λίβερπουλ.

Επιτέλους ξεκίνησαν να παίζουν

Αυτή τη στιγμή η Μπάγερν Μονάχου φαίνεται απλά υπέροχα, επειδή η ομάδα σημείωσε επιτέλους την επιθυμητή φόρμα. Έτσι στους 2 τελευταίους αγώνες οι παίκτες του Μονάχου κέρδισαν με συντριπτικό σκορ, ενώ οι αντίπαλοι δεν ήταν οι πιο αδύναμοι – 1:5 με τη Μπορσούσια Μενεγκλάντμπαχ και 6:0 με τη Βόλφσμπουργκ. Και γενικά στους τελευταίους 20 αγώνες η ενδεκάδα του Νίκο Κόβατς έχασε μόλις μία φορά εκτός έδρας με σκορ 3:1 από την Μπάγεν στις αρχές Φεβρουαρίου. Ενώ εντός έδρας η ομάδα κέρδισε τους τελευταίους 8 αγώνες. Και δεν έχει σημασία ότι στον πρώτο αγώνα με τη Λίβερπουλ η Μπάγερν Μονάχου απλώς κρατούσε την άμυνα και έπαιζε με το νούμερο δύο, γιατί εντός έδρας οι παίκτες σίγουρα θα προσπαθήσουν να αρπάξουν την πρωτοβουλία…

Αφθονία των γκολ μόνο εντός έδρας

Ταυτόχρονα η Λίβερπουλ αποδείχθηκε τέλεια στο πρώτο παιχνίδι με τη Μπάγερν Μονάχου, αλλά η ομάδα δεν κατάφερε να σκοράρει. Μπροστά στους οπαδούς τους οι παίκτες του Μέρσεϊσαϊντ έχουν πολύ καλύτερη εμφάνιση και θα επιδείξουν όλη την δύναμη της επίθεσής τους. Έτσι τα τελευταία 2 παιχνίδια εντός έδρας έληξαν για τους «κόκκινους» με σίγουρες νίκες – 5:0 με την Γουότφορντ και 4:2 με την Μπέρνλεϊ. Εκτός έδρας τους τρεις τελευταίους αγώνες οι παίκτες του Κλοπ έπαιξαν ισοπαλία, αλλά γενικά στους τελευταίους 6 αγώνες κέρδισαν μόνο μία φορά – 0:1  την Μπράιτον. Όπως κι να ‘χει, τώρα η αγγλική ομάδα κάνει πάρα πολλά λάθη, όμως δεν ξεχνά να σκοράρει…

Πρόβλεψη

Η Μπάγερν Μονάχου εντός έδρας θα πρέπει να δείξει την καλύτερη έκδοση του εαυτού της, ειδικά αφού η ομάδα πήρε φόρα. Την ίδια στιγμή η Λίβερπουλ δεν θα καθίσει στην άμυνα. Και αυτό σημαίνει ένα πράγμα: ο δεύτερος αγώνας θα είναι υπερπαραγωγικός, σε αντίθεση με τον πρώτο, όπου κανένας δεν ήθελε να χάσει. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,82.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *