The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπάγερν Μονάχου εναντίον Λάτσιο: πρόβλεψη για τον αγώνα

Бавария-Лацио-17.03b

Champions League – Γύρος των 16 – Φάση 2 από 2

Τετάρτη, 17 Μαρτίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αρένα Allianz

Στις 17 Μαρτίου θα παιχτούν οι δύο τελευταίοι προημιτελικοί του Champions League, αν και ο αγώνας μεταξύ Μπάγερν Μονάχου και Λάτσιο είναι μια απλή τυπική παρά σοβαρή μάχη. Όλα αποφασίστηκαν στη Ρώμη, οπότε δεν υπάρχει πλέον ίντριγκα εδώ.

Οι Βαυαροί κρατούν το κεφάλι τους ψηλά

Η Μπάγερν δεν φαίνεται τέλεια αυτή τη στιγμή, υπάρχει φόβος ότι η ομάδα θα μπορούσε να αποτύχει, ειδικά εναντίον σοβαρών αντιπάλων. Εφόσον όλα λειτουργούν στην επίθεση, δεν υπάρχουν προβλήματα, αλλά αν κάποιος καταφέρει να αντισταθεί, τότε μπορεί και να χάσουν, επειδή υπάρχουν προβλήματα με την άμυνα. Οι παίκτες του Flick ηγούνται την Μπουντεσλίγκα με 4           βαθμούς χάντικαπ έναντι της ΡΜ Λειψίας. Τίτλος στο πρωτάθλημα δεν θα είναι αρκετός για τον σύλλογο, φυσικά ο Lewandowski και η παρέα θα αγωνιστούν για νίκη στο Champions League, προσπαθώντας να υπερασπιστεί τον τίτλο τους.

Οι ίδιοι οι Ρωμαίοι δεν πιστεύουν στα θαύματα

Για τους Ρωμαίους, ακόμη και η συμμετοχή στα πλέι-οφ του Champions League είναι ήδη καλό αποτέλεσμα, δεδομένου ότι ο σύλλογος δεν καταφέρνει και πολύ συχνά να μπει σε αυτό το τουρνουά. Λάτσιο μπορεί να στρέψει την προσοχή στη Σέριε Α, αφού να καλύψουν τρία γκολ από την Μπάγερν Μονάχου είναι ένας δύσκολος στόχος για την ομάδα. Υπάρχει ακόμα πολλή δουλειά στην Ιταλία, επειδή ο σύλλογος είναι μόνο έβδομος στο πρωτάθλημα, 6 βαθμούς πίσω από την επιθυμητή πρώτη τετράδα, αλλά με ένα παιχνίδι στο χέρι. Οι παίκτες του Σιμόνε Ιντζάγκι είναι ασταθείς, οπότε η πρόσρηση στο πρώτο κουαρτέτο του πρωταθλήματος φαίνεται απίθανη. Στον τελευταίο γύρο δεν καταφέρανε να κερδίσουν το αουτσάιντερ Κροτόνε 3:2, και πριν από αυτό σημειωθήκαν τρεις ήττες στη σειρά σε όλα τα τουρνουά.

Το πρώτο παιχνίδι

Όπως ήδη αναφέραμε, ολόκληρη η ίντριγκα σκοτώθηκε πίσω στη Ρώμη, όπου οι Βαυαροί προηγήθηκαν 3:0 μετά το πρώτο ημίχρονο, στο τέλος ο αγώνας τελείωσε με σκορ 4:1. Η Λάτσιο έπαιξε πολύ νευρικά και έφερνε μόνη της γκολ στο τέρμα της, το στάτους του αντιπάλου επηρέασε τη Λάτσιο.

Πρόβλεψη

Είναι ένας από τους αγώνες που οι ομάδες θέλουν να παίξουν με ελάχιστη απώλεια δύναμης και προσωπικού. Και οι δύο έχουν μπροστά σοβαρό αγώνα στα πρωταθλήματά τους και η Μπάγερν σίγουρα θα αγωνιστεί στο Champions League. Η Λάτσιο δεν είναι ικανή για θαύμα και είναι κατώτερη από τον αντίπαλό της στην τάξη, αν και οι Ρωμαίοι μπορούν να πολεμήσουν. Παίρνουμε το τυπικό στοίχημα στους αγώνες της Μπάγερν για αυτή τη σεζόν, και οι δύο θα σκοράρουν – ναι. Δωρεάν πρόβλεψη για τον αγώνα Μπάγερν Μονάχου – Λάτσιο στις 17 Μαρτίου: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,73.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *