The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπάγερν Μονάχου εναντίον Γλάντμπαχ: προγνωστικά για στοίχημα

Бавария-БоруссияМ-07.01

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Παρασκευή, 7 Ιανουαρίου 2022, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αρένα Allianz

Η Γερμανία πέρασε πιο πολύ καιρό από τις κορυφαίες χώρες του ποδοσφαίρου στις χειμερινές διακοπές. Την Παρασκευή όμως ξεκινάει και εδώ ο 2ος γύρος. Παραδοσιακά το κάνει η πρωταθλήτρια: η Μπάγερν Μονάχου Μονάχου θα παίξει με την Γλάντμπαχ. Τον Αύγουστο ο Νάγκελσμαν ξεκίνησε τη δουλειά του με λάθος στο καινούριο του πόστο, έχουν ληφθεί υπόψη εκείνα τα λάθη;

Η Μπάγερν Μονάχου επιβεβαίωσε το στάτους της αδιαμφισβήτητης δύναμη νούμερο 1

Το «Αστέρι του Νότου» σκοπεύει να αλλάξει τον τεχνικό την άνοιξη. Στο Μόναχο αποφάσισαν να μην παρεμβαίνουν στην αποχώρηση του «Hansi» Flick, ο οποίος κατάφερε να τσακωθεί με την ηγεσία, πρώτα απ’ όλα, με τον Σαλιχάμιτζιτς. Ως αποτέλεσμα, πόνταραν στον Νάγκελσμαν, για τον οποίον πλήρωσαν σημαντική αποζημίωση στην ΡΜ Λειψίας. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο νεαρός τεχνικός απέφυγε εντελώς τις αποτυχίες και τις αστοχίες. Ξεκίνησε μόνο με ισοπαλία, παρεμπιπτόντως, στο Μενχενγκλάντμπαχ, και το φθινόπωρο υπήρξε μια συγκλονιστική αποχώρηση από το κύπελλο. Όμως στο Champions League οι Γερμανοί κέρδισαν και τα 6 ματς και άφησαν την Μπαρτσελόνα χωρίς πλέι οφ. Και στην Μπουντεσλίγκα κέρδισαν 14 νίκες σε 17 γύρους, γεγονός που επέτρεψε στην ομάδα να πάει διακοπές όχι μόνο πρώτη, αλλά με περιθώριο +9 μπροστά στον πλησιέστερο διώκτη. Μπορεί να είναι χρήσιμο τώρα, αρκετοί παίκτες είναι άρρωστοι, συμπεριλαμβανομένων των Neuer και Coman.

Η Γλάντμπαχ απογοητεύει μέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν

«Τα πουλάρια»  έχασαν έδαφος στην τελευταία κλήρωση. Τότε συνδέθηκε με το γεγονός ότι ο προπονητής, Μάρκο Ρόουζ, κατά τη διάρκεια του 2ου γύρου, συμφώνησε να μετακομίσει στην Ντόρτμουντ. Αντικαταστάθηκε από τον Άντι Χάτερ με τον ίδιο τρόπο. Αλλά μέχρι στιγμής δεν είναι και τόσο ικανοποιημένοι με τον Αυστριακό. Ναι, παίζει σπουδαία κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου. Ταυτόχρονα όμως ο σύλλογος έχει μόλις 5 νίκες στον 1ο γύρο της Μπουντεσλίγκα με 8 ήττες. Όλα ήταν ιδιαίτερα άσχημα από το τέλος του φθινοπώρου: 4 σερί ήττες, με συνολικό σκορ 4-17. Τελικά, χάνοντας γκολ στο 91’,  η ομάδα έχασε τη νίκη επί της Χόφενχαϊμ. Η Γλάντμπαχ γιόρτασε τα Χριστούγεννα με 19 βαθμούς και στην 14η θέση. Η ζώνη του υποβιβασμού βρίσκεται σε απόσταση μόλις μιας νίκης!

Προηγούμενοι αγώνες

Για την Μπάγερν Μονάχου η Γλάντμπαχ είναι παραδοσιακά ένας δυσάρεστος αντίπαλος. Η πρωταθλήτρια Γερμανίας κέρδισε μόνο 4 από τα 11 τελευταία παιχνίδια με’ αυτό τον σύλλογο. Ήδη υπό τον Νάγκελσμαν το γκραν ικανοποιήθηκε μόλις με 1-1 στην Μπουντεσλίγκα και ηττήθηκε 0-5 στο κύπελλο.

Πρόβλεψη

Έχοντας υπόψη τα χρόνια προβλήματα του φαβορί, θα επικεντρωθούμε στην ουδέτερη επιλογή στοιχήματος. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι κάτω από 4,0 με απόδοση 1,79.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *