The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπάγερν Μονάχου εναντίον Βόλφσμπουργκ: πρόβλεψη για τον αγώνα στις 21 Δεκεμβρίου 2019

BayernMünchen-Wolfsburg-21.12b

Μπουντεσλίγκα

Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου 2019, 4:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Allianz Arena

Στις 21 Δεκεμβρίου στις 4:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας του 17ου γύρου της Γερμανικής Μπουντεσλίγκα, με τη συμμετοχή των συλλόγων Μπάγερν Μονάχου και Βόλφσμπουργκ, στο γήπεδο «Alliance Arena» (Μόναχο).

Μπάγερν Μονάχου

Αυτή τη σεζόν η Μπάγερν Μονάχου πηγαίνει από ένα άκρο στο άλλο, μία η ομάδα κυριαρχεί με μεγάλη διαφορά, δείχνοντας 100% αποτέλεσμα στο Champions League, μία στην εγχώρια αρένα χάνει βαθμούς σε αγώνες ακόμα και με ειλικρινά αδύναμους αντιπάλους. Τώρα η Μπάγερν Μονάχου σημείωσε και πάλι άνοδο, έχοντας κερδίσει δύο νίκες στη σειρά στη Μπουντεσλίγκα. Στον τελευταίο αγώνα οι «κόκκινοι» νίκησαν την Φράιμπουργκ 3-1. Παρά την πλήρη κυριαρχία της Μπάγερν Μονάχους στο γήπεδο, η ομάδα έκανε να ανησυχήσουν αρκετά οι οπαδοί της, καθώς τα νικητήρια γκολ τα «αστέρια του νότου» σημείωσαν μόνο στην παράταση. Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο Zirkzee και ο Gnabry διακρίθηκαν. Η ενδεκάδα του Χανς-Ντίτερ Φλικ καταλαμβάνει την 3η θέση στο πρωτάθλημα, έχοντας κερδίσει 30 βαθμούς, με διαφορά τερμάτων 44:22.

Βόλφσμπουργκ

Η Βόλφσμπουργκ παίζει σ’ αυτή τη σεζόν με διαφορετική επιτυχία, αλλά τώρα τα πράγματα των «πράσινο-λευκών» έχουν διορθωθεί, η ομάδα τελείωσε καλά στο Europa League, και στο εθνικό πρωτάθλημα οι «λύκοι» αισθάνονται καλά. Στον τελευταίο γύρο η ενδεκάδα του Όλιβερ Γκλάσνερ νίκησαν στην έδρα τον αρχηγό του πρωταθλήματος Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ 2:1. Ήδη στην τελευταία συνάντηση η Βόλφσμπουργκ ικανοποιήθηκε με ισοπαλία με την Σάλκε 1:1, η οποία άνοιξε το σκορ, έτσι ώστε οι «πράσινο-λευκοί» έπρεπε να ισοφαρίσει, ο Μπαμπού σημείωσε το σωτήριο γκολ για το σύλλογο. Οι «λύκοι» ανέβηκαν στην 8η θέση στο βαθμολογικό πίνακα, έχοντας κερδίσει 24 βαθμούς, με διαφορά τερμάτων 18:16.

Πρόβλεψη

Η Μπάγερν Μονάχου ανέβασε ρυθμούς, η ομάδα φαίνεται και πάλι να είναι η κυρίαρχη δύναμη, όχι μόνο στο σπίτι αλλά και στην Ευρώπη. Η Βόλφσμπουργκ έχει συνέλθει επίσης, ωστόσο οι «πράσινο-λευκοί» απέχουν πολύ μακριά ακόμα από τη μάχη για την ευρωπαϊκή ζώνη ανταγωνισμού. Στο προσωπικό αγώνα η Μπάγερν Μονάχου θα κερδίσει, οι «κόκκινοι» στο Alliance Arena δεν θα αφήσουν ίχνος αμφιβολίας στη δύναμή τους, νικώντας συντριπτικά τους «λύκους». Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι:νίκη της Μπάγερν Μονάχου.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *