The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπάγερν Μονάχου εναντίον Βιγιαρεάλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Бавария-Вильярреал-12.04_cr

Champions League – Προημιτελικός – Φάση 2 από 2

Τρίτη, 12 Απριλίου 2022, 10:00 μ.μ.

Αρένα Allianz

Στις 12 Απριλίου η Μπάγερν Μονάχου και η Βιγιαρεάλ θα παίξουν στη δεύτερη φάση στα προημιτελικά του Champions League. Η πρόγνωση για τον αγώνα αυτών των ομάδων δημοσιεύτηκε από τους ειδικούς του πόρου μας.

Οι Βαυαροί πρέπει να δείξουν τα μέγιστα

Ο σύλλογος του Μονάχου είχε μάθει τους πάντες ότι παίζει επιθετικό και παραγωγικό ποδόσφαιρο, ωστόσο, πολλοί έχουν ήδη προσαρμοστεί σε αυτό το στυλ, οπότε άρχισαν να δημιουργούνται προβλήματα. Η Μπάγερν απέχει ένα βήμα από την κατάκτηση τίτλου στο πρωτάθλημα στην εγχώρια αρένα, η ομάδα προηγείται με 9 βαθμούς διαφορά, με πέντε γύρους πριν το τέλος της σεζόν. Στον τελευταίο γύρο κατάφερε να νικήσει εντός έδρας την Άουγκσμπουργκ με σκορ 1:0, το μοναδικό γκολ πέτυχε ο Λεβαντόφσκι στο 90+2 από το σημείο του πέναλτι. Η ομάδα πρέπει να παίξει με το νούμερο ένα απέναντι σε έναν άβολο και ευέλικτο αντίπαλο, θα δούμε πώς θα το αντιμετωπίσουν ο Nagelsmann και οι παίκτες του. Τρεις παίκτες θα χάσουν την επερχόμενη μάχη.

Η Βιγιαρεάλ πίστεψε στον εαυτό της

Το «κίτρινο υποβρύχιο» έβαλε στοίχημα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αφού στο Champions League ο σύλλογος παίζει σαφώς καλύτερα από ό,τι στην Πριμέρα. Στο ισπανικό πρωτάθλημα η Βιγιαρεάλ βρίσκεται στην έβδομη θέση, οκτώ βαθμούς πίσω από την πρώτη εξάδα. Η ομάδα έπαιξε ισοπαλία τον τελευταίο της αγώνα εντός έδρας κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο (1:1). Στην επικείμενη μάχη δύο παίκτες δεν θα μπορέσουν να μπουν στον αγωνιστικό χώρο λόγω τραυματισμών. Μόνο το επιτυχημένο παιχνίδι στο Champions League θα σώσει τη σεζόν, γιατί η ομάδα κινδυνεύει να μείνει χωρίς ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Πρώτος αγώνας

Στην πρώτη μάχη όλοι πόνταραν στην Μπάγερν Μονάχου, ακόμα κι αν η ομάδα έπαιζε εκτός έδρας, η Βιγιαρεάλ είχε την κύρια ελπίδα στον Έμερι και το ταλέντο του. Αυτός ο αγώνας ήταν μια άλλη επιβεβαίωση του πώς οι ικανές τακτικές μπορούν να νικήσουν την κατηγορία. Το «κίτρινο υποβρύχιο» σημείωσε το γκολ πολύ νωρίς και στη συνέχεια συγκρατούσε με αυτοπεποίθηση τον αντίπαλο. Αν αναλύσουμε το ματς, μάλλον η Βιγιαρεάλ ήταν πιο κοντά στη δεύτερη μπαλιά παρά οι Βαυαροί στο ισόπαλο σκορ, μπορούμε να θυμηθούμε τη γκάφα του Νόιερ όταν έτρεξε στο κέντρο του γηπέδου και έδωσε μια ανεπιτυχή πάσα, μετά η μπάλα πέταξε χιλιοστά μακριά από το άδειο τέρμα. Ως αποτέλεσμα, το «κίτρινο υποβρύχιο» πανηγύρισε τη νίκη με σκορ 1:0.

Πρόβλεψη

Αν κρίνουμε από τις αποδώσεις, αναμένεται τρελή πίεση και σίγουρη νίκη από τους Βαυαρούς, η Βιγιαρεάλ μπορεί να παίξει ορθά με δεύτερο νούμερο, εκμεταλλευόμενη τις τρύπες στην αντίπαλη άμυνα. Θα είναι μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση μεταξύ αντιπάλων διαφορετικών στυλ. Προτείνουμε να στοιχηματίσετε στο σύνολο είναι πάνω από 3 γκολ με απόδοση 1,64.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *