The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπάγερν Μονάχου εναντίον Βέρντερ Βρέμης: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Бавария-Вердер-14.12b

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2019, 4:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Allianz Arena

Μετά από αγώνες σε ευρωπαϊκά κύπελλα, οι σύλλογοι ξανά επιστρέφουν στα εγχώρια πρωταθλήματα. Προτείνουμε την πρόβλεψη για τον αγώνα Μπάγερν Μονάχου εναντίον Βέρντερ Βρέμης, ο οποίος θα παιχτεί στη γερμανική Μπουντεσλίγκα.

Ήρθε η ώρα για τους Βαυαρούς να προφτάσουν τους ανταγωνιστές τους

Αυτή την εβδομάδα η Μπάγερν ολοκλήρωσε την φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ με δείκτη 100%, κανένας άλλος δεν κατάφερε να επιτύχει ένα τέτοιο αποτέλεσμα αυτή τη σεζόν. Στον τελευταίο αγώνα οι Βαυαρινοί νίκησαν την Τότεναμ με 3:1. Αν και αυτός ο αγώνας δεν είχε σημασία για τους δύο αντιπάλους. Τα πράγματα χειροτερεύουν στη Μπουντεσλίγκα, όπου η ομάδα καταλαμβάνει μόνο την έβδομη θέση. Η Μπάγερν έχασε στις δύο τελευταίες συναντήσεις του πρωταθλήματος, στην αρχή σημείωσε ήττα από την Μπάγερ – 2:1, και στη συνέχεια η ομάδα με το ίδιο σκορ έχασε εκτός έδρας από τον ηγέτη, την Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ. Υπάρχουν ακόμη 20 παιχνίδια πρωταθλήματος μπροστά, οι Βαυαροί πιθανότατα θα αγωνιστούν ακόμα για τον τίτλο.

Ως συνήθως ασταθείς «μουσικοί»

Η Βέρντερ Βρέμης δεν είναι η ομάδα που ξεχωρίζει για τη σταθερότητά της, ποτέ δεν ξέρεις τι να περιμένεις από αυτήν. Αυτή τη στιγμή οι «μουσικοί» βρίσκονται στην 14η θέση στην κατάταξη, μόνο δύο βαθμούς πίσω από στη ζώνη κινδύνου. Η Βέρντερ χάνει πολύ, αν και στην επίθεση η ομάδα φαίνεται σχετικά καλή. Η ομάδα βιώνει τώρα δύσκολη περίοδο: σε τρεις αγώνες από τους τελευταίους τέσσερις οι «μουσικοί» νικήθηκαν. Δύσκολα να γίνει η διόρθωση της κατάστασης στην επικείμενη συνάντηση, δεδομένου του επιπέδου του αντιπάλου.

Στατιστικά προσωπικών συναντήσεων

Οι αντίπαλοι γνωρίζονται καλά, επειδή κάθε χρόνο παίζουν μεταξύ τους στο πρωτάθλημα. Την περασμένη σεζόν οι Βαυαροί νίκησαν τον αντίπαλο τρεις φορές – 2:1 και 1:0 στο πρωτάθλημα, και στον ημιτελικό του γερμανικού κυπέλλου ο σύλλογος από το Μόναχο κέρδισε με σκορ 3:2.

Πρόβλεψη

Η Μπάγερν Μονάχου είναι το ξεκάθαρο φαβορί της επερχόμενης συνάντησης, κάτι που είναι εντελώς προφανές, καθώς η ομάδα έχει μια τάξη μεγέθους ισχυρότερη σύνθεση, επιπλέον, οι παίκτες του Μονάχου παίζουν εντός έδρας. Αν και η Βέρντερ Βρέμης δεν είναι τώρα σε καλύτερη κατάσταση, η ομάδα είναι αρκετά ικανή να επιβάλει αγώνα στο γερμανικό μεγιστάνα. Περιμένουμε μια πραγματική μάχη εδώ, όπου οι γηπεδούχοι θα πρέπει να έχουν πλεονέκτημα. Προτείνουμε το στοίχημα «το σύνολο είναι πάνω από 3,5 γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 3,5 με απόδοση 1,63.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *