The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπάγερν Μονάχου εναντίον Βέρντερ Βρέμης: πρόβλεψη για τον αγώνα

Бавария-Вердер-08.11

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2022, 9:30 μ.μ.

Αρένα Allianz

Την ερχόμενη Τρίτη στο Μόναχο θα γίνει ο αγώνας της δέκατης τέταρτης αγωνιστικής της Bundesliga ανάμεσα στην Μπάγερν Μονάχου και τη Βέρντερ Βρέμης.

Μπάγερν Μονάχου

Πριν από ένα μήνα, η Μπάγερν Μονάχου σημείωσε μια τιμητική ισοπαλία 2:2 με την Ντόρτμουντ, μετά την οποία κατέρριψε όλες τις επιθετικές της δυνατότητες στις Φράιμπουργκ (5:0), Χόφενχαϊμ (2:0), Μάιντς (6:2) και Χέρτα Βερολίνου (3:2). Έτσι η ομάδα επέστρεψε στην πρώτη θέση κερδίζοντας 28 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 41:12.

Βέρντερ Βρέμης

Παρά την ιδιότητά της ως νεοφερμένης στην κατηγορία των ελίτ, η Βέρντερ Βρέμης καθιερώθηκε αμέσως ως μια πολύ δυνατή ομάδα. Πριν από λίγο καιρό, οι Μουσικοί νίκησαν την Χόφενχαϊμ (2:1), την Χέρτα Βερολίνου (1:0) και τη Σάλκε (2:1), ενώ έχασαν 0:2 από τη Μάιντς και 0:2 από τη Φράιμπουργκ. Ως αποτέλεσμα, η τρέχουσα έβδομη θέση με 21 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 23:19.

Πρόβλεψη

Τα αδιαμφισβήτητα φαβορί αυτού του ζευγαριού είναι οι γηπεδούχοι, οι οποίοι πιο κοντά στο Παγκόσμιο Κύπελλο σημείωσαν φανταστική φόρμα. Συμφωνώ απόλυτα με τέτοιες διατάξεις, αλλά περιμένω αποτελεσματικές ενέργειες και από τη Βέρντερ Βρέμη, εξάλλου, η άμυνα της Μπάγερν Μονάχου απέχει πολύ από την ιδανική. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Μπάγερν Μονάχου + και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 2,05.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *