The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπάγερν Μονάχου εναντίον Αρμίνια: πρόβλεψη για τον αγώνα

Бавария-Арминия-15.02b

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2021, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Γερμανία. Μόναχο. Γήπεδο Allianz Arena

Η Μπάγερν Μονάχου η οποία επέστρεψε το Τσάμπιονς Λιγκ θα φιλοξενεί το αουτσάιντερ Αρμίνια στον εικοστό πρώτο γύρο της Μπουντεσλίγκα.

Μπάγερν Μονάχου

Στα τελευταία πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος η Μπάγερν Μονάχου μόνο κέρδισε, τα θύματά της με τη σειρά τους ήταν Φράιμπουργκ (2:1), Άουγκσμπουργκ (1:0), Σάλκε (4:0), Χόφενχαϊμ (4:1) και Χέρτα (1:0) ). Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι με τέτοιους δείκτες οι Ρότεν εξασφάλισε την πρώτη θέση με 48 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 58:26

Αρμίνια

Ο νεοφερμένος στην ελίτ Αρμίνια είναι μόλις δέκατη έκτη μέχρι στιγμής με 17 βαθμούς στ ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 15:32. Την παραμονή η ομάδα δύο συνεχόμενες φορές έχασε 1:3 από την Κολωνία και 1:5 από την Άιντραχτ. Ωστόσο, πριν από αυτό είχε μια επιτυχημένη σειρά σε αναμετρήσεις με τους Χέρτα Βερολίνου (1:0), Χόφενχαϊμ (0:0) και Στουτγκάρδη (3:0).

Πρόβλεψη

Πιστεύω ότι μετά από εξαντλητικό ταξίδι στο Κατάρ, η Μπάγερν Μονάχου είναι απίθανο να έρθει στο επόμενο πρωτάθλημα σε βέλτιστες συνθήκες. Επομένως, η Αρμίνια έχει μια καλή πιθανότητα να αποφύγει καταστροφικό φιάσκο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα: νίκη της Αρμίνια με χάντικαπ +2,5 με απόδοση 1,818.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *