The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπάγερν Μονάχου εναντίον Άουγκσμπουργκ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Бавария-Аугсбург-22.05

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Σάββατο, 22 Μαΐου 2021, 4:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αρένα Allianz

Σας παρουσιάζουμε πρόβλεψη για τον αγώνα Μπάγερν – Άουγκσμπουργκ, οι αντίπαλοι θα παίξουν μεταξύ τους στις 22 Μαΐου, στο πλαίσιο του τελευταίου γύρου της Μπουντεσλίγκα.

Οι Βαυαροί γιορτάζουν εδώ και πολύ καιρό

Το «Αστέρι του Βορρά» έχει ήδη εγγυηθεί ένα ακόμη τίτλο στο πρωτάθλημα, ο οποίος έχει ήδη γίνει 31ος στην ιστορία του συλλόγου. Η διαφορά από τη δεύτερη ΡΜ Λειψίας πριν από τον τελευταίο γύρο είναι 10 βαθμοί. Δεν τα πήγαν καλά σε άλλα τουρνουά, αποκλείστηκαν νωρίς από το εθνικό κύπελλο, ενώ στο Champions League έχασαν από την ΠΣΖ, τότε δεν είχαν τύχη με την εφαρμογή, εκτός αυτού, υπήρξαν απώλειες προσωπικού. Πρέπει να σημειωθεί η φανταστική απόδοση του Robert Lewandowski, στο λογαριασμό του έχει 40 γκολ και 7 ασίστ, τουλάχιστον η χρυσή μπότα είναι σίγουρη για τον Πολωνό.

Η Άουγκσμπουργκ δεν εξέπληξε με τίποτα

Οι «Fuggers» καταλαμβάνουν τη 12η θέση στην κατάταξη, αλλά θέση στην ελίτ είναι ήδη εγγυημένη, καθώς η διαφορά από τη ζώνη κινδύνου είναι 5 βαθμοί. Στον τελευταίο γύρο η Άουγκσμπουργκ κέρδισε την πιο σημαντική μάχη ενάντια σε έναν άμεσο αντίπαλο Βέρντερ Βρέμης 2:0, αυτό επιτρέπει στον σύλλογο να αισθάνεται ασφαλής. Η προαναφερθείσα νίκη ολοκλήρωσε το σερί χωρίς νίκες που διήρκεσε πέντε αγώνες, τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία.

Προσωπικές συναντήσεις

Στις αναμετρήσεις πρόσωπο-με- πρόσωπο ένα μεγάλο πλεονέκτημα είναι στο πλευρό των παικτών της Βαυαρίας, αν και η Άουγκσμπουργκ καταφέρνει συχνά να επιβάλει αγώνα, ακόμη και να κερδίσει βαθμούς. Ο πρώτος γύρος αποδείχθηκε δύσκολος και τελείωσε με σκορ 1:0 υπέρ της βασιλεύουσας πρωταθλήτριας, οι «Fuggers» θα μπορούσαν να ισοφαρίσουν, αλλά δεν μετέτρεψαν πέναλτι στο τέλος της συνάντησης.

Πρόβλεψη

Οι η  φορείς στοιχημάτων είναι απόλυτα σίγουροι για τη νίκη της Μπάγερν Μονάχου και προσφέρουν συμβολικές αποδόσεις στους γηπεδούχους. Η Άουγκσμπουργκ δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά μην υποτιμάτε αυτήν την ομάδα. Επίσης, αναμένεται μεγάλος αριθμός γκολ από τον επερχόμενο αγώνα, κάτι που βγαίνει από τις αποδόσεις. Θεωρούμε ότι το στοίχημα στην ανταλλαγή γκολ που θα σημειωθούν είναι πολλά υποσχόμενο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,77.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *