The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπάγερν Μονάχου εναντίον Άιντραχτ Φρανκφούρτης: προγνωστικά για τον αγώνα

Бавария-Айнтрахт-28.01

Πρωτάθλημα Γερμανίας
Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2023, 7:30 μ.μ.
Αρένα Allianz
Θα έχει πολύ ποδόσφαιρο το Σάββατο, οπότε σίγουρα δεν θα υπάρξουν προβλήματα με αυτό, οι ειδικοί μας έχουν ετοιμάσει αποκλειστική πρόβλεψη για τον αγώνα Μπάγερν Μονάχου – Άιντραχτ Φρανκφούρτης.
Οι Βαυαροί δύσκολα ανεβάζουν ρυθμούς
Ο πιο τρομερός γερμανικός κορυφαίος σύλλογος δύσκολα ανεβάζει ρυθμούς μετά την ανάπαυλα, πρώτα σημείωσε ισοπαλία εκτός έδρας με την ΡΜ Λειψίας 1:1, και μετά κόντεψε να χάσει εντός έδρας από την Κολωνία, και εδώ σημείωσαν ισοπαλία 1:1. Ακόμη και σε τέτοια σενάρια, οι Βαυαροί παρέμειναν οι ηγέτες του πρωταθλήματος, η διαφορά τους από τον πλησιέστερο διώκτη αποτελεί τρεις βαθμοί. Αν και η ομάδα έχει συνηθίσει να σκοράρει πολύ, στο τελικό στάδιο της επίθεσης της λείπουν εύστοχα σουτ. Οι Βαυαροί αναμένεται ήδη να κερδίσουν, αν και δεν θα είναι εύκολο να νικήσουν τον επερχόμενο αντίπαλο. Πέντε παίκτες θα χάσουν τον επερχόμενο αγώνα λόγω τραυματισμών.
Η Άιντραχτ έχει τα πάντα σύμφωνα με το σχέδιο
Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης φαίνεται καλή μετά την ανάπαυλα, κέρδισε την σχεδόν απελπιστική Σάλκε εντός έδρας – 3:0, και στη συνέχεια ισοφάρισε με τον άμεσο ανταγωνιστή της Φράιμπουργκ – 1:1. Η Άιντραχτ είναι τέταρτη στην Bundesliga και είναι στην πρώτη τετράδα που ο σύλλογος θα προσπαθήσει να τερματίσει. Δύο διώκτες ταυτόχρονα είναι πίσω μόνο σε πρόσθετους δείκτες. Οι τραυματισμοί θα εμποδίσει τρεις παίκτες να μπουν στο γήπεδο.
Προσωπικές συναντήσεις
Η μάχη του πρώτου γύρου δεν αποδείχθηκε ισόπαλη, η Μπάγερν Μονάχου κέρδισε εκτός έδρας μετά το πρώτο ημίχρονο με σκορ 5:0 και στο τέλος κέρδισε – 6:1.
Πρόβλεψη
Και οι δύο ομάδες αγαπούν και ξέρουν πώς να επιτίθενται, οπότε υπάρχουν όλες οι πιθανότητες να παρακολουθήσουμε θεαματικό ποδόσφαιρο. Η Μπάγερν Μονάχου θεωρείται το φαβορί, αν και η Άιντραχτ είναι σίγουρα ικανή τουλάχιστον να πάρει βαθμούς από τον ηγέτη του πρωταθλήματος. Περιμένουμε ένα πραγματικό θεαματικό παιχνίδι από τους αντιπάλους και ποντάρουμε στο over 3,5 με απόδοση 2,05.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *