The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπάγερν Μονάχου εναντίον Άιντραχτ Φραγκφούρτης: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Бавария-Айнтрахт-10.06b

Κύπελλο Γερμανίας

Αλιάνς Αρένα (Μονάχο)

Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2020, 9:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Σας προσφέρουμε την πρόβλεψη για τον αγώνα Μπάγερν Μονάχου εναντίον Άιντραχτ Φραγκφούρτης. Οι σύλλογοι θα συναντηθούν στο πλαίσιο του ημιτελικού του Κυπέλλου Γερμανίας.

Οι Βαυαροί χρειάζονται χρυσό διπλό

Η Μπάγερν Μονάχου είναι ένα βήμα μακριά από το επόμενο τίτλο στο  πρωτάθλημα, η ομάδα πρέπει απλώς να κερδίσει δύο από τους τέσσερις αγώνες στην Μπουντεσλίγκα. Αυτό σαφώς δεν είναι αρκετό για το φιλόδοξο κλαμπ, οι Βαυαροί θέλουν επίσης να κερδίσουν το κύπελλο για να κάνουν χρυσό διπλό. Στον τελευταίο γύρο οι παίκτες του Hansi Flick νίκησαν την Λεβερκούζεν εκτός έδρας 4:2. Κανείς δεν ξέρει πώς να σταματήσει τη σημερινή Μπάγερν Μονάχου. Στους αγώνες κυπέλλου έπαιξε η ομάδα κέρδιζε κυρίως με ελάχιστη διαφορά. Η Μπόχουμ ηττήθηκε – 2:1, Χόφενχαϊμ – 4:3, Σάλκε – 1:0. Αλλά ο αντίπαλος στους ημιτελικούς είναι επικίνδυνος, αν οι «αετοί» πάνε καλά στο παιχνίδι, η Μπάγερν θα δυσκολευτεί.

Τελευταίο εισιτήριο αετών για Eurocups

Για την Άιντραχτ Φραγκφούρτης αυτή η σεζόν δεν είχε καλά στην Μπουντεσλίγκα, οι «αετοί» καταλαμβάνουν μόνο την 11η θέση στην κατάταξη. Στον τελευταίο γύρο η Φρανκφούρτη έχασε από την Μάιντς εντός έδρας, αν και είχαν ήδη κατά νου τον αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου. Οι ποδοσφαιριστές καταλαβαίνουν ότι μπορούν να προκριθούν στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα μόνο κερδίζοντας το τρόπαιο. Οι «αετοί» δεν ήταν τόσο τυχεροί όσο η Λεβερκούζεν, η οποία στον άλλο ημιτελικό θα παίξει εναντίον του συλλόγου της τέταρτης κατηγορίας. Πρέπει να κάνει ένα μικρό κατόρθωμα για να νικήσει την Μπάγερν Μονάχου σε αυτήν τη φόρμα. Ο αντίπαλος δεν είναι χωρίς προβλήματα στην άμυνα, οπότε σίγουρα θα υπάρχουν πιθανότητες.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι προσωπικές συναντήσεις μεταξύ των ομάδων αυτή τη σεζόν ήταν πολύ καυτές. Στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος η Άιντραχτ Φραγκφούρτης νίκησε την Μπάγερν Μονάχου εντός έδρας με σκορ 5:1, παίζοντας σχεδόν ολόκληρο τον αγώνα στην πλειοψηφία. Οι Βαυαροί δεν έμειναν με το χρέος, νικώντας τους «αετούς» εντός έδρας με σκορ 5:2, αυτή η συνάντηση πραγματοποιήθηκε πρόσφατα, μετά την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος.

Πρόβλεψη

Οι Βαυαροί θεωρούνται μεγάλα φαβορί, δεδομένης της τρελής φόρμας της ομάδας. Η Άιντραχτ Φραγκφούρτης θα έχει τρελά κίνητρα επίσης, καθώς μόνο η νίκη στο κύπελλο θα της επιτρέψει να παίξει στο Europa League. Το να παίξει κανείς στις αντεπιθέσεις με την Μπάγερν Μονάχου είναι σκέτη αυτοκτονία, αλλά διαφορετικά οι παίκτες της Φρανκφούρτης δεν ξέρουν. Πιστεύουμε ότι είναι απαραίτητο να στοιχηματίσουμε εδώ στο «και οι δύο θα σκοράρουν – ναι». Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,91.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *