The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία) εναντίον Σεβίλλη (Ισπανία): Πρόβλεψη για τον αγώνα

Бавария-Севилья-24.09b

UEFA Super Cup – Τελικός

Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ουγγαρία. Βουδαπέστη. Puskás Aréna

Την Πέμπτη η Βουδαπέστη θα φιλοξενήσει τον αγώνα του UEFA Super Cup μεταξύ της Γερμανικής Μπάγερν Μονάχου και της Ισπανικής Σεβίλλης.

Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία)

Η Μπάγερν Μονάχου περνά ολόκληρο το έτος 2020 στο υψηλότερο επίπεδο. Επέκτεινε τη συλλογή των τροπαίων με άλλους τίτλους πρωταθλήτριας και το Γερμανικό Κύπελλο, και επίσης νίκησε την ΠΣΖ (1:0) στον τελικό του Champions League. Οι παίκτες του Μονάχου ξεκίνησσν τη νέα εκστρατεία πολύ δυνατά, νικώντας 8:0 τη Σάλκε στο εναρκτήριο παιχνίδι της Bundesliga.

Σεβίλλη (Ισπανία)

Τα επιτεύγματα της Σεβίλλης είναι πολύ πιο μέτρια: τέταρτη θέση στη La Liga και το ήδη συνηθισμένο Europa League Cup, το έκτο στην ιστορία των Ανδαλουσιανών. Στον καθοριστικό αγώνα αυτού του τουρνουά, κέρδισαν 3:2 εναντίον της Ίντερ. Μετά από αυτό οι παίκτες του Γιούλεν Λοπετέγκι είχαν μόνο δύο αγώνες με τη Λεβάντε (3:2) και την Αθλέτικ (2:1).

Πρόβλεψη

Η Σεβίλλη δεν είναι σε καλή κατάσταση τώρα, αυτό πανεύκολα θα εκμεταλλευτεί η Μπάγερν, η οποία  βρίσκεται σε εξαιρετική κίνηση. Κατά τη γνώμη μου, οι Γερμανοί είναι αρκετά ικανοί να νικήσουν σε αυτήν την αντιπαράθεση με χάντικαπ τουλάχιστον δύο γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: νίκη της Μπάγερν Μονάχου με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,915.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *