The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπάγερν εναντίον Στουτγκάρδη: πρόβλεψη για τον αγώνα

Бавария-Штутгарт-20.03b

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Σάββατο, 20 Μαρτίου 2021, 4:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αρένα Allianz

Στο πλαίσιο του 26ου γύρου της Μπουντεσλίγκα θα παίξουν Μπάγερν – Στουτγκάρδη, πρόβλεψη για τον αγώνα τους έχει ετοιμαστεί από τους ειδικούς μας.

Οι Βαυαροί κρατιούνται την κορυφή

Ακόμη και με μικρές αποτυχίες η Μπάγερν Μονάχου παραμένει ένα από τα καλύτερα κλαμπ στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή. Στην Μπουντεσλίγκα η ομάδα κατατάσσεται πρώτη, 4 βαθμούς μπροστά από την ΡΜ Λειψίας. Αυτή την εβδομάδα η ομάδα έχει ήδη επισημοποιήσει την πρόκρισή της στους προημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ, νικώντας ξανά την Λάτσιο 2:1, και στη Ρώμη, οι Βαυαρικοί επικράτησαν 4:1. Η ομάδα έχει προβλήματα με την άμυνα, επειδή περνά τακτικά από αντιπάλους διαφορετικών τάξεων, αλλά μέχρι στιγμής αυτό αντισταθμίζεται πλήρως από ένα ισχυρό επιθετικό παιχνίδι. Η δέσμευση των παικτών στη νίκη είναι εντυπωσιακή, ακόμη και στο δεύτερο αγώνα εναντίον της Λάτσιο, όταν ήταν δυνατόν να μην δοθεί το καλύτερο. Για διάφορους λόγους επτά παίκτες δεν θα παίξουν, η συμμετοχή στο παιχνίδι του βασικού Manuel Neuer είναι υπό αμφισβήτηση.

Οι Σουαβιανοί είναι εδραιωμένοι με αυτοπεποίθηση στην ελίτ

Επισήμως, η Στουτγκάρδη είναι νεοφερμένος στην Μπουντεσλίγκα, αν και η ομάδα υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία για μία μόνο σεζόν και αμέσως επέστρεψε. Οι «Σουαβιανοί» προβλεπόμενα εδραιώθηκαν στην ελίτ και τώρα κατέχουν την όγδοη θέση. Μέχρι την πρώτη εξάδα θέλει μόνο 4 βαθμούς, αλλά θα είναι δύσκολο να μπουν στα ευρωπαϊκά κύπελλα αμέσως. Τώρα η ομάδα είναι σε άριστη κατάσταση και δεν έχει χάσει σε πέντε συνεχόμενους αγώνες, κερδίζοντας 11 βαθμούς κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Στον τελευταίο γύρο κατάφεραν να νικήσουν τη δυνατή Χόφενχαϊμ εντός έδρας 2:0. Στην τρέχουσα φόρμα η Στουτγκάρδη μπορεί να δώσει μάχη στον αρχηγό. Οι τραυματισμοί δεν θα επιτρέψουν σε πέντε παίκτες να εμφανιστούν στον επερχόμενο αγώνα.

Προσωπικές συναντήσεις

Στον πρώτο γύρο η Μπάγερν Μονάχου αναγκάστηκε κιόλας να ισοφαρίζει, αλλά στο τέλος οι παίκτες του Φλικ κέρδισαν την εκτός έδρας νίκη με σκορ 3:1.

Πρόβλεψη

Δεν χρειάζεται να κοιτάξετε τις αποδόσεις των φορέων στοιχημάτων, είναι προφανές ότι η Μπάγερν Μονάχου είναι το αναμφισβήτητο φαβορί. Δεν έχει νόημα να εφεύρουμε ποδήλατο εδώ, οι Βαυαροί χάνουν στο τέρμα τους τακτικά και η Στουτγκάρδη είναι σε καλή κατάσταση κιόλας. Στοιχηματίζουμε στην ανταλλαγή των γκολ που θα σημειωθούν, η απόδοση δεν είναι η πιο εντυπωσιακή, αλλά όλα φαίνονται αξιόπιστα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,57.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *