The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μορεϊρένσε εναντίον Μπενφίκα: προγνωστικά για τον αγώνα

Морейренсе-Бенфика-17.12

Λιγκ Καπ Πορτογαλίας – Φάση ομίλων – Όμιλος Γ – Αγωνιστική 3/3
Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2022, 9:00 μ.μ.
Parque Joaquim de Almeida Freitas

Σε ένα από τα βασικά ματς του τρίτου γύρου του Λιγκ Καπ Πορτογαλίας, η Μπενφίκα θα πάει να επισκεφθεί τη Μορεϊρένσε.
Μορεϊρένσε
Ο Μορεϊρένσε έπεσε στη Σεγούντα Ντιβισιόν στην προηγούμενη εκστρατεία, αλλά εκεί αποδίδει πέρα από κάθε έπαινο και καταλαμβάνει την πρώτη θέση με 32 βαθμούς μετά από δεκατρείς αγωνιστικές ημέρες. Την ίδια ώρα, στο Λιγκ Καπ, οι «πρασινολευκοί» βρίσκονται κοντά στα πλέι οφ, καθώς κέρδισαν 2:1 την Πεναφίελ και 4:1 την Εστρέλα Αμαντόρα.
Μπενφίκα
Αυτή τη στιγμή η Μπενφίκα βρίσκεται στη λίστα των ισχυρότερων συλλόγων στον κόσμο, τη σεζόν 2022/23 εξακολουθεί να είναι αήττητη όχι μόνο στην εγχώρια αρένα, αλλά και στο Champions League. Δεν αποτελεί έκπληξη, ότι ακόμα και όχι καν στη βέλτιστη ενδεκάδα, οι «αετοί» νίκησαν ήρεμα τις Estrela Amadora (3:2) και Penafiel (2:0) στο Λιγκ Καπ.
Πρόβλεψη
Οκτώ στις δέκα προηγούμενες επισκέψεις της Μπενφίκα στη Μορεϊρένσε έληξαν με τη νίκη της, πιστεύω ότι και τώρα ο μεγαλοπρεπής της Λισαβόνας δεν θα χάσει. Οι γηπεδούχοι σίγουρα θα δείξουν το μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους, αλλά οι πιθανότητές τους να αποφύγουν την ήττα είναι μηδαμινές. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Μπενφίκα με χάντικαπ -1,5 και απόδοση 1,95.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *