The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μονπελιέ εναντίον Ναντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Montpellier-Nantes-30.10

Λιγκ Καπ Γαλλίας – Γύρος των 32

Σταντ ντε λα Μοσσόν

Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2018, 7:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Μονπελιέ

Η Μονπελιέ αυτή τη σεζόν παίζει πολύ υψηλά ποιοτικά. Στη βαθμολογία της γαλλικής Λιγκ Καπ βρίσκεται στην τρίτη θέση. Σκοράρουν πολύ περισσότερους στόχους από ό, τι χάνουν, η διαφορά τερμάτων είναι 17:7. Πέρυσι στους αγώνες για το κύπελλο αποκλείστηκαν στον τέταρτο γύρο στον αγώνα με τη Μονακό. Και αυτό δείχνει ότι για την ομάδα οι συναντήσεις του κυπέλλου έχουν επίσης σημασία. Έχει ήδη συναντηθεί με τη Ναντ φέτος και κέρδισε εκτός έδρας με σκορ 0:2. Γενικώς αυτή τη σεζόν στους 11 αγώνες που διεξάγονται στο Λιγκ Καπ η Μονπελιέ έχει μόνο μία ήττα στην πρώτη συνάντηση της σεζόν, όταν η ομάδα δεν έχει ξεκινήσει ακόμη να παίζε καλά-καλά. Αν η ομάδα δεν έχασε ακόμα το κίνητρο για τις συναντήσεις κυπέλλου, πρέπει να νικήσει τον αντίπαλο.

Ναντ

Η Ναντ στη γαλλική Σούπερ Λιγκ παίζει στο μεσαίο επίπεδο, βρισκόμενη στη δωδέκατη θέση από τις είκοσι δυνατές. Πέρυσι στις συναντήσεις κυπέλλου αποκλείστηκε στον δεύτερο γύρο, χάνοντας από την ομάδα από το δεύτερο πρωτάθλημα εντός έδρας 4 γκολ. Πιστεύω ότι η ομάδα γνωρίζει πολύ καλά ότι στα παιχνίδια για το κύπελλο τίποτα δεν την περιμένει και ως εκ τούτου έχασε το παιχνίδι πέρυσι. Η Ναντ, βέβαια, μπορεί να στήσει τοίχο ενάντια στη Μονπελιέ  αλλά είναι απίθανο να στοχεύει στη νίκη εκτός έδρας. Πιθανότατα η ομάδα θα δώσει στον αντίπαλο την πρωτοβουλία στο έλεγχο της μπάλας και στη συνέχεια την ίδια τη συνάντηση.

Πρόβλεψη

Οι συναντήσεις κυπέλλου για τις ομάδες που δεν φιλοδοξούν ιδιαίτερα να φτάσουν στον τελικό, δεν είναι σημαντικές. Για τη Ναντ αυτό θα είναι απλώς ένα διερχόμενο παιχνίδι ενώ το κίνητρο της Μονπελιέ θα είναι πολύ υψηλότερο, επειδή μια ομάδα που βρίσκεται στην τρίτη θέση της γαλλικής Σούπερ Λιγκ μπορεί ακόμη και να φτάσει στον τελικό ή ακόμα και να πάρει το κύπελλο. Ως εκ τούτου, κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρξει καθαρή νίκη, οι συναντήσεις κύπελλο σπάνια τελειώνουν σε ισοπαλία και παράταση. Πιθανότατα, θα έχουμε νίκη των γηπεδούχων, της Μονπελιέ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της γηπεδούχου ομάδας με απόδοση 1,95.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *