The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μονπελιέ εναντίον Λυών: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Jordan Ferri of Montpellier and Moussa Dembele of Lyon during the Ligue 1 match between Montpellier and Lyon at Stade de la Mosson on August 27, 2019 in Montpellier, France. (Photo by Alexandre Dimou/Icon Sport via Getty Images)

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Γαλλία. Μονπελιέ. Σταντ ντε λα Μοσσόν

Ο πρόσφατος ημι-φιναλίστ της Τσάμπιονς Λιγκ, Λυών, θα επισκεφθεί τη Μονπελιέ στο πλαίσιο της αναβαλλόμενης συνάντησης του πρώτου γύρου του γαλλικού πρωταθλήματος.

Μονπελιέ

Σταθερή μεσαία ομάδα του γαλλικού πρωταθλήματος Μονπελιέ επιβεβαιώνει πλήρως τη μέτρια κατάστασή της, καταλαμβάνοντας τη δωδέκατη θέση με τρεις βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 4:3. Νωρίτερα, Paladins έχασαν εκτός έδρας από την Ρεν (1:2), μετά νίκησαν τη Νις (3:1) πλέον εντός έδρας.

Λυών

Η Λυών σημείωσε τέσσερις βαθμούς με διαφορά τερμάτων 4-1, χάρη σ’ αυτό βρίσκεται προσωρινά στην έβδομη θέση της κατάταξης. Λαμβάνοντας υπόψη τις πρόσφατες εμφανίσεις σε ευρωπαϊκούς διαγωνισμούς, αγώνες προπόνησης των «παιδιών» αποδείχθηκαν κάπως αδύναμα. Παρ’ όλα αυτά, κέρδισαν εύκολα την Ντιζόν 4:1 και σημείωσαν ισοπαλία με την ισχυρή Μπορντό.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες είναι πολύ ασταθείς, οπότε ο προσδιορισμός ενός σαφούς φαβορί εδώ δεν είναι εύκολη υπόθεση. Αλλά θα συνεχίσω να δίνω ένα μικρό πλεονέκτημα στη Μονπελιέ, η οποία, με την υποστήριξη των κερκίδων της, μπορεί να κερδίσει βαθμούς από έναν κουρασμένο αντίπαλο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: η Μονπελιέ δε θα χάσει με απόδοση 1,8.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *