The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μονακό εναντίον Ρεάλ Σοσιεδάδ: προγνωστικά για στοίχημα

Монако-РеалСосьедад-25.11

Γιουρόπα Λιγκ Φάση ομίλων – Όμιλος Β – 5 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Λουί Β´

Στον αγώνα της πέμπτης αγωνιστικής του Γιουρόπα Λιγκ θα αναμετρηθούν Μονακό και Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Μονακό

Η Μονακό προηγείται αυτή τη στιγμή στον Όμιλο Β με οκτώ βαθμούς και μέτρια διαφορά τερμάτων 4:2. Οι Ερυθρόλευκοι έχουν ήδη σημαντικό πλεονέκτημα έναντι της PSV (2:1, 0:0) και της Στουρμ (1:0), καθώς και ισοπαλία 1:1 με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Πριν από λίγες μέρες οι παίκτες του Κόβατς σημείωσαν ισοπαλία 2-2 απέναντι στη Λιλ στο παιχνίδι του γαλλικού πρωταθλήματος.

Ρεάλ Σοσιεδάδ

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ είναι ακόμα αήττητη στην ηπειρωτική αρένα. Νωρίτερα, νίκησε το αουτσάιντερ του ομίλου Στουρμ (1:0), μετά μοιράστηκε απροσδόκητα βαθμούς μαζί της (1:1). Επιπλέον, οι μονομαχίες του Τσουρι-ουρντίν με την PSV (2:2) και τη Μονακό (1:1) δεν καθόρισαν επίσης τους ισχυρότερους. Ως αποτέλεσμα, η τρέχουσα δεύτερη θέση με έξι βαθμούς και διαφορά τερμάτων 5:4.

Πρόβλεψη

Δεν περιμένω υπερβολή στα γκολ από τον επερχόμενο αγώνα, καθώς διακυβεύεται η μάχη για την πρόκριση στα ανοιξιάτικο στάδιο της ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Επίσης τόσο η Μονακό όσο και η Ρεάλ Σοσιεδάδ επιθυμούν να παρατείνουν το αήττητο σερί τους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,885.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *