The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μονακό εναντίον Πόρτο: πρόβλεψη για τον αγώνα

Monaco-Porto-26.09

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ Φάση ομίλων

“Louis II”, Μονακό

Ημερομηνία αγώνα: 26/09/2017 09:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Η Μονακό και η Πόρτο θα αγωνιστούν στον δεύτερο γύρο της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Μονακό, παρά τις μεγάλες απώλειες προσωπικού εκτός σεζόν, συνεχίζει να ανταγωνίζεται με την ισχυρή ΠΣΖ στη Λιγκ 1, η οποία κάθε χρόνο γίνεται όλο και ισχυρότερη, η ομάδα Ζαρντίμ σε δύο τελευταία παιχνίδια έδειξε καλό ποδόσφαιρο, σίγουρα οι Monegasques θα κάνουν ό, τι είναι δυνατόν για να κερδίσουν και στο επερχόμενο παιχνίδι τον πορτογαλικό γίγαντα.

Μία μονάδα μόνο

Στον πρώτο γύρο της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ η Μονακό κατόρθωσε να φέρει ένα βαθμό από τη Λειψία, το οποίο γενικά μπορεί να θεωρηθεί επιτυχία. Στο βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος της Γαλλίας οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στη δεύτερη θέση, στο ενεργητικό αυτής της ομάδας υπάρχουν 18 βαθμοί, μόλις μία μονάδα διαφορά από τους Παριζιάνους. Αυτά τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι η Μονακό είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Υπάρχει μια ήττα

Η Πόρτο στο πρώτο γύρο της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ εντός έδρας έχασε από την Μπεσίκτας με σκορ 1:3, και έχει περιπλέξει σημαντικά τη θέση της στο τουρνουά. Τώρα οι Πορτογάλοι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να χάσουν από τη Μονακό. Στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας, όμως, η Πόρτο τα έχει όλα μια χαρά, οι «δράκοι» μετά από επτά γύρους κέρδισαν 21 βαθμούς, βρίσκονται στην πρώτη θέση, δύο μονάδες μπροστά από την Σπόρτινγκ.

Πρόβλεψη

Η Μονακό είναι πολύ ισχυρή στα εντός έδρας παιχνίδια, η ομάδα του Ζαρντίμ ανέκαμψε από τις απώλειες του προσωπικού και ξανά ξεκίνησε να προκαλεί αίσθηση σε όλα τα επίπεδα. Με τη σειρά της η Πόρτο εκτός έδρας στα ευρωπαϊκά κύπελλα παίζει πολύ πιο αδύναμα από ό, τι εντός έδρας της. Στο ζεύγος Μονακό – Πόρτο το στοίχημα για μελλοντικούς γηπεδούχους μοιάζει με ενδιαφέρουσα επιλογή. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μονακό με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,51.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *