The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μονακό εναντίον ΠΣΖ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Монако-ПСЖ-01.12b

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Κυριακή, 1 Δεκεμβρίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Λουί Β’

Στη Γαλλία ο κεντρικός αγώνας της περιοδείας θα διεξαχθεί την Κυριακή. Θα παίξουν οι ομάδες που κέρδισαν τους τελευταίους τίτλους πρωταθλητριών – Μονακό και ΠΣΖ. Βέβαια οι πρώτοι βρίσκονται τώρα σε παρατεταμένη ύφεση.. θα είναι σε θέση να ανταγωνιστούν με το μεγιστάνα στο Στάδιο Λουί Β’; Μπορείτε ήδη να διαβάσετε την πρόβλεψη για τον αγώνα την 1η Δεκεμβρίου 2019.

Μονακό δεν είναι τόσο κακή όπως πέρσι, αλλά είναι πολύ νωρίς να χαλαρώσει

Οι «Μονεγάσκοι» πρέπει να θυμούνται για πολύ καιρό την περασμένη σεζόν, όταν απόλυσα να και επέστρεψαν ξανά στη θέση προπονητή το Λεονάρντο Ζαρντίμ, και η ομάδα του μέχρι το τελευταίο γύρο πολεμούσε για την επιβίωση. Τώρα, επίσης, δεν τα καταφέρνει όλα. Οι φρικαλεότητες του περασμένου φθινοπώρου δεν επαναλήφθηκαν εντελώς, αλλά η φιλόδοξη ομάδα πέρασε αρκετό χρόνο στη ζώνη υποβιβασμού. Από τα τέλη Σεπτεμβρίου η  Μονακό έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας κερδίσει 4 φορές σε 5 αγώνες αφού δεν κατάφερε να κερδίσει 6 συνεχόμενες συναντήσεις στην αρχή της σεζόν. Αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμα για να πούμε ότι τα προβλήματα είναι πίσω: οι «Μοναγάσκοι» έχαναν από την Σαιντ Ετιέν και την Μπορντό. Ο Γκολοβίν πήρε αναβολή, αν και γενικώς ο Αλέξανδρος φαίνεται καλός.

ΠΣΖ δεν έχει ενδιαφέρον απλώς στην εγχώρια αρένα

Οι «Παριζιάνοι» έχουν ωραία σύνθεση με επικεφαλής τον Νεϊμάρ και τον Μπαπέ. Αλλά αυτό το δυναμικό δεν έχει πουθενά να χρησιμοποιηθεί στη Λιγκ 1, επειδή εκεί η ομάδα είναι πολύ ισχυρότερη από όλες τις άλλες. Στην πραγματικότητα, το έργο αυτό δημιουργήθηκε για την επιτυχία στο Champions League, αλλά εκεί ο πραγματικός αγώνας θα ξεκινήσει μόνο τον Φεβρουάριο. Παρεμπιπτόντως, αυτή τη βδομάδα ο γαλλικός μεγιστάνας πήγε επίσκεψη στη Μαδρίτη. Και απότρεψε την εκδίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ζιντάν ήταν σε θέση να εκπλήξει με ένα ασυνήθιστο σχέδιο, οι «μαρέγκες» του έπαιξαν καλά και δίκαια σκόραραν δύο φορές στο τέρμα του πρόσφατου συναδέλφου, Kaylor Navas. Όταν ο Karim Benzema σημείωσε «διπλό» στον 79ο, φάνηκε ότι η νίκη των γηπεδούχων είναι αναπόφευκτη. Αλλά χάρη στα γκολ του Μπαπέ και Sarabia, η ΠΣΖ κατάφερε να ξεφύγει από την ήττα. Αυτό κατέστησε δυνατή την τελική εξασφάλιση της πρώτης θέσης στον όμιλο, καθώς η διαφορά των 5 βαθμών μεταξύ των γιγάντων παρέμεινε.

Προσωπικές συναντήσεις

Εδώ ο αγώνας δεν βγαίνει. Προσβεβλημένη από την απώλεια του τίτλου πρωταθλήτριας, η ΠΣΖ νίκησε 9 φορές συνεχόμενα τους «μονεγάσκους» σε επίσημους αγώνες. Υπήρχε κιόλας και 7-1, ενώ η τελευταία συνάντηση έληξε πιο μετριοπαθώς, 3-1.

Πρόβλεψη

Ήδη στο γήπεδο στο παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης επέστρεψε ο Νεϊμάρ, έπαιξε ένα ημίχρονο. Ωστόσο, θα πρέπει να ανταγωνιστεί για τη θέση στη σύνθεση, επειδή ο Di Maria και ο Icardi είναι επίσης πολύ καλοί τώρα. Αλλά τέτοιος ανταγωνισμός είναι προς όφελος της ΠΣΖ, και στην πραγματικότητα δεν αφήνει ελπίδες στη Μονακό, αν και θα παίξουν στην έδρα των «μονεγάσκων». Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της ΠΣΖ με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,74.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *