The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μονακό εναντίον Νις: πρόβλεψη για τον αγώνα

ASMonaco-OGCNice-24.09b

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Λουί Β’

Προτεινόμενο στοίχημα: νίκη της γηπεδούχου με απόδοση 2,01

Δύο σεζόν πριν ίσως φαινόταν ότι η Λιγκ 1 δεν είναι πια το πρωτάθλημα μιας ομάδας. Η Μονακό κέρδισε το πρωτάθλημα και έφτασε στους προημιτελικούς του Champions League. Αλλά για 2 σεζόν οι Μονεγάσκοι σχεδόν μετατράπηκαν σε αουτσάιντερ της Λιγκ 1 Γαλλίας με κίνδυνο την προηγούμενη σεζόν παραλίγο να αποκλειστεί. Αυτό είναι περίεργο, δεδομένης της υψηλής ποιότητας της σύνθεσης της ομάδας. Τώρα η Μονακό ξεκίνησε πάλι πολύ άσχημα. Αλλά στη μονομαχία εναντίον της Νις σειρά αποτυχιών της ομάδας θα πρέπει να διακοπεί.

Μονακό

Το καλοκαίρι η Μονακό ενισχύθηκε αρκετά καλά. Ήρθαν ο Τσελσόν Μάρτινς, ο Ογκουστέν, ο Μπεν-Γιντερ, ο Σλιμάνι, επέστρεψε ο Μπακαγιόκο, τον περασμένο χειμώνα ο Φαμπρέγκας και ο Γκίκλ, παρέμεινε στην ομάδα ο Γκολόβιν. Ο Ζαρνίιμ παραμένει στη θέση του προπονητή. Η σύνθεση της ομάδας είναι για τη δεύτερη θέση στην Λιγκ 1. Αλλά η έλλειψη ομαδικής εργασίας και οι τρύπες στην άμυνα δεν επιτρέπουν στη Μονακό να προχωρήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Οι Μονεγάσκοι έχασαν από τη Λυών (0:3) και την Μετς (3:0), δεν κατάφεραν να νικήσουν τη Νιμ (2:2), Στράσμπουργ (2:2), δεν κράτησαν το πλεονέκτημα εναντίον Μαρσέιγ (3:4), έπειτα δεν κατάφεραν να νικήσουν την Ρεν (0:0). Με βάση τα προηγμένα στατιστικά στοιχεία οι Μοναγάσκοι δεν έλαβαν 5 βαθμούς. Η Μονακό σκόραρε 7 γκολ με 10 xG βαθμούς, δέχτηκε 14 έναντι 11 των αντιπάλων. Από την άποψη του παιχνιδιού η ομάδα φαινόταν καλή. Δεν είχε τύχη, αλλά η κακή τύχη θα λήξει αργά ή γρήγορα.

Νις

Η Νις, αντίθετα, είναι ένα από τα τυχεράκια της αρχής της σεζόν. Πρώτον, η ομάδα πήρε εύκολο πρόγραμμα. Οι φιλοξενούμενοι νίκησαν την Αμιέν (1:2), Νιμ (2:1), Ρεν (1:2) και Ντιζόν (2:1). Την ίδια στιγμή έχασαν από την Μαρσέιγ (1:2) και την Μονπελιέ (2:1). Δεύτερον, οι φιλοξενούμενοι πήραν τους παραπάνω δύο βαθμούς – 9 γκολ που σημειώθηκαν ενάντια σε 9,4 xG βαθμούς και 8 γκολ που δέχτηκαν έναντι 7 των αντιπάλων. Με λίγα λόγια, από πολλές απόψεις η επιτυχία της Νις στην αρχή της σεζόν οφείλεται στην τύχη και το εύκολο πρόγραμμα.

Πρόβλεψη

Η Μονακό είναι ανώτερη από τη Νις στην κατηγορία εκτέλεσης. Οι Μονεγάσκοι έδειξαν καλό επίπεδο παιχνιδιού στον αγώνα με την Μαρσέιγ, η επιθετική ομάδα κατέστρεψε τον αντίπαλο, αλλά η άμυνα απέτυχε να κερδίσει το πλεονέκτημα. Το καλοκαίρι η ομάδα ενισχύθηκε σημαντικά, πράγμα που σημαίνει ότι με κάθε αγώνα η ομαδική εργασία θα αυξάνεται, μαζί με αυτήν και ποιότητα του παιχνιδιού της ομάδας. Ο αγώνας εντός έδρας με τη Νις είναι η ευκαιρία να σπάσει τη σειρά αποτυχιών.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *